Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zobrazení flash disku v průzkumníkovi

Po určité době se mi úplně přestal zobrazovat flash disk v průzkumníkovi (Win XP). Někdy stačilo flashku vytáhnout a znovu zastrčit do USB, ale teď je to zbytečné. Na jiném PC to funguje normálně. Zkoušel jsem jiný USB port, ale po automatické instalaci driverů je to to samé. Přitom ve správci zařízení je ten USB disk přítomen, dá se normálně odebrat a dá se na disk zapisovat či z něj číst (třeba pomocí posledně spuštěných souborů ve Wordu). Jen se nedá zobrazit.

Předmět Autor Datum
Jen se neda zobrazit co/kde, v prieskumnikovi? A v total commanderi sa da? Nemas na nom nahodou neja…
MM.. 20.09.2007 17:51
MM..
A v total commanderi sa da? dementny explorer najlepsie prieskumnik vobec nepouzivat Your total s…
Vladimir 20.09.2007 19:03
Vladimir
Ja osobne teda proti Woknous nemam vubec nic, az na onen "prieskumnik". Takovy potrat snad ani nemoh…
mif 20.09.2007 19:23
mif
Já tedy zatvrzelý boj s průzkumníkem pozoruji hlavně u "dosových dinosaurů", kteří používali leta No…
Vladimir 20.09.2007 19:54
Vladimir
Zobrazil jsem si flešku ve správě disků a zformátoval ho, ale situace zůstává stejná - v průzkumníko… poslední
sikin 20.09.2007 22:01
sikin

Jen se neda zobrazit co/kde, v prieskumnikovi? A v total commanderi sa da?
Nemas na nom nahodou nejaky subor autorun.inf (ktory tam nakopiroval vir), alebo napr. film/video ktory ti dementny explorer chce zobrazit ako preview?
Zaklad je skontrolovat filesystem na chyby (pravy klik na ten flashdisk v teno pocitac a tam si zvol kontrola alebo co), alebo ho nanovo sformatovat, prip. zakazat si autorun z flashdisku (odporucam z hladiska bezpecnosti), treba to ale v registroch, navod sa da najst na inete, prip. aj zakazat si nahlady filmov v prieskumnikovi, najlepsie prieskumnik vobec nepouzivat.

P.S. bolo by dobre keby si popisal co na tom flashdisku mas za subory (aspon ze ake typy suborov) a co si nan skopiroval predym nez to prestalo fungovat.

Ja osobne teda proti Woknous nemam vubec nic, az na onen "prieskumnik". Takovy potrat snad ani nemohl vymyslet clovek a MM velmi dobre radi tuto zhuverilost nepouzivat. Nechci zde spoustet zbytecny flame, nicmene proti tomuto mokvavemu vredu na digitalni tvari Windows se ozvat musim...

Já tedy zatvrzelý boj s průzkumníkem pozoruji hlavně u "dosových dinosaurů", kteří používali leta Norton Commander a dvojpanelový manažer jim zalezl natolik pod kůži, že odmítají do průzkumníka kliknout.

Nijak netvrdím že nejsem taky navyklý na dva panely, Norton byl můj hlavní uživatelský interface řadu let :) Ale myslím že pro začítečníky je průzkumník lepší, ti zase nevědí co s dvěma panely dělat.

A explorer používám taky, a to sice na práci se sítí - ještě jsem nenašel souborový manažer, který by byl schopný zlvádnout práci se sítí pro mne uspokojivě, a tedy lépe než průzkumník. Nepoužívám TC protože stojí peníze a za file manažer nechci platit, používám Free commander. Ten umí třeba to co TC ne, a to zadat UNC cestu do adressbaru a na umístění přepnout. Z dalších třeba Servant Salamander je schopný se sítí pracovat jen přes shift-F7, protože ikonka sítě zobrazuje jen nepoužítelný dialog se stromem. A vůbec se manažery chovají k síti jak se jim chce, nezobrazují všechny providery, nezobrazují ICA nebo RDP klienta, nezobrazují mi NFS klienta...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru