Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem zvětšený obraz a rozmazaná písmena

Zdravím a prosím o radu. Po pokusu na zvukové kartě (Realtek na MB)zesílit zvuk ve sluchátkách jsem zjistil trochu zvětšení obraz, takže křížek vpravo nahoře je skoro mimo displej. a některá písmena ikon nebo např. Oblíbené v Seznamu jsou tučná a rozmazaná.Díky.

Předmět Autor Datum
napište systém. Budto mate zoom (lupu) na cele obrazovce, nebo jen na prohlížeči. Jde o celou plochu…
Jan Kolář 02.08.2012 11:20
Jan Kolář
Tak z toho jak se říká, nejsem moudrej.Po trochu zeslabení zvuku přímo na monitoru jsem zjistil, že…
dole 02.08.2012 11:45
dole
Jaké máte nastaveno rozlišení a jaký máte monitor?
jirka44 02.08.2012 11:30
jirka44
Mám Hyunday L72D, 1280x1024, ale to toho jsem nezasahoval. Jinak viz výše. Díky. poslední
dole 02.08.2012 11:51
dole

napište systém. Budto mate zoom (lupu) na cele obrazovce, nebo jen na prohlížeči. Jde o celou plochu nebo jen prohlizec? Pokud cela plocha - jde o nastaveni graficke karty nebo funkce lupa, pokud v prohližeči, zkuste obnovit vychozi nastaveni.

Tak z toho jak se říká, nejsem moudrej.Po trochu zeslabení zvuku přímo na monitoru jsem zjistil, že popisovaná závada zmizela. Nejsem odborník, ale souvislost mi uniká. Jinak před tím se zvětšila celá plocha. Mám WXPH SP3, MB Gigabyte EP31-DS3L. Kde jsem mohl spustit funkci Lupa? Na ovládání monitoru? Jde mi o to, abych případnou chybu neopakoval, navíc nevím, čím se opravila. Zvuk do sluchátek se mi sice podařilo trochu zesílit, ale je zkreslený a teď mám obavu na zvukové kartě něco upravovat.Díky za odpověď.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru