Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem záhada s online na skype

mám známého(např. karel) na skype. je sice online, ale zprávu mu to nedoručí. u kohokoliv jinýho na skype mě stačí,když je problém s doručením, když toho dotyčnýho prozvoním a hned jak to začne vyzvánět,tak to současně doručí i zprávu , nebo se hned ukáže, že už není online a zpráva zůstane nedoručena. o karla tohle vůbec neplatí.
zkoušel jsem se ze skype odhlásit, znovu přihlásit, karel je stále online, ale zpráva nedoručena. u ostatních je bežný, že se občas stává, že nějakou dobu trvá, než se zpráva doručí ale hned vidím, čím to je. ovšem u karla tenhle problém bejvá většinou v určitou dobu a skoro pravidelně mu to doručí např. kolem 14hod i přesto, že je od rána online.
tento problém se týká neustále jen toho karla a pozoruju to už pár měsíců. u ostatních jsem se s ničím podobným nesetkal. připadá mi, jestli si to nemůže nějak nastavit, aby byl viděn jako online, ale aby ho v určitou dobu v práci nikdo neotravoval. napadl mě třeba netlimiter, kterej omezuje přítok a odtok dat u různejch programů, ale třeba je to blbost. vím že má v práci vysokorychlostní internet 16mb/s. mám ho i já. a i kdyby měl výpadek, tak se přeci po mém restartu skype musí ukázat jako offline, tak jak tomu je uplně běžně u jiných mých známých. nechci z něj páčit, jak to dělá, proto se ptám tady, na jakým principu mu to funguje?

Předmět Autor Datum
máš asi něco s tím programem.Zkus si stáhnout nový skype starý odinstalovat a mělo by ti to jít poslední
Funzo 26.04.2011 15:56
Funzo

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru