Avatar uživatele
anonym

Co znamená, když mi počítač sám od sebe posunuje stránky nahoru a dolu, i když nic nedělám?

Můj počítač dělá někdy tuhle věc – i když neposunuju posouvacím kolečkem na myši,tak mi sám od sebe posunuje stránky nahoru a dolu. Co to znamená a proč se to děje?

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 2707 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
orwell

Jako neodborník na tyto věci jsem si všiml, že při načítání reklam je blokována myš, ale pohyby kolečka se zapamatovávají. Když ti reklamy milostivě dovolí pokračovat v činnosti, jsou nejprve provedeny tyto zapamatované pohyby i když máš pracku jinde. Můžeš si to vyzkoušet. Alespoň mně to tak funguje. Poskakování stránky při načítání reklam má ještě jeden nepříjemný důsledek: když chceš klepnout na nějakou zvolenou dobře zaměřenou položku a obraz ti poskočí, klepneš jinam a zjeví se ti obvykle reklama o kterou jsi nestál. Holt cpou to do nás horem, dolem.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
richardad

Pro orwell: To spíš Google to narafičil, aby lidi vyklikali víc reklam. Jim je to podobné. Zadavatel reklamy by z toho nic neměl.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Slecna 007

Máš to rozbitý.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Alesh

Je stolní nebo notebook? U obou typů to může být připojenou myší, tj. kontakty u toho kolečka, zkus odpojit myš ve chvíli, kdy se to bude dít, pokud to ustane, pak to bude tím. U notebooku by mohl zlobit touchpad, čili podobné řešení je zkusit ho vypnout. Pokud nepomůže jedno ani druhé, pak by se mohlo jednat o vir.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek