Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem záloha pevného disku

Koupil jsem nový notebook acer, výrobce doporučuje ještě před tím než se začne používat, udělat zálohu pevného disku na dvd, protože k notebooku nedodává instalační cd s windowsama. Já jsem tak samozřejmě neučinil, protože jsem lama a chci se zeptat, když zazálohuju pevný disk teď, po týdnu používání, na co to bude mít vliv, půjde s takového obrazu pevného disku v budocnu obnovit operační systém(vrátit notebook do původního stavu,jako když byl nový), podotýkám že už jsem měnil nějaké nastavení v i.exploreru a instaloval jsem ale dva prográmky jako icq atd.Děkuji za odpověď.

Předmět Autor Datum
S velkou pravděpodobností bude už jedna záloha systému také na skrytém oddílu harddisku. Máš -li Win…
nononot 13.07.2012 16:41
nononot
Oni doporučují udělat zálohu před tím, než se NTB začne používat proto, protože časem se disk zaplní… poslední
oxxo 13.07.2012 16:54
oxxo

S velkou pravděpodobností bude už jedna záloha systému také na skrytém oddílu harddisku. Máš -li Windows7, použil bych jeho funkci vytvoření bitové kopie, pokud Acer eRecovery nepůjde spustit kvůli tomu, že jsi kopii nevytvořil hned při prvním spuštění. Je pravděpodobné, že když použiješ program od Aceru, nainstalování programů nebude mít na výsledek vliv. Doporučuji instalaci jiného prohlížeče, než je IE ( když už jsi ho zmínil)=Chrome, Firefox, Opera
14- před vytvořením bitové kopie vlez do Přidat ubrat programy a odinstaluj vše, co nechceš a také zkušební verze programů- např. Office, Norton Antivirus a pod.

Oni doporučují udělat zálohu před tím, než se NTB začne používat proto, protože časem se disk zaplní a dělat kopii plného disku by bylo k ničemu, že. Pár prográmků ničemu nevadí, já jsem taky dělal zálohu až po několika dnech od instalace.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru