Avatar uživatele
Delta

Úraz v objektu obchodního domu

Uklouzla jsem na mokrém hladkém betonu(kryté garáže)obchodního domu.Dobelhala jsem se do nejbližšího obchodu,kde mi poskytli pomoc.Poté mě po více jak dvou hodinách odvezl manžel domů a následně na pohotovost.Výsledek je zlomené pravé záměstí-více projekcí,prasklá čéška levého kolene a výron pravého kotníku.Zatím jsem 3 týdny na neschopence,všude se mnou musí jezdit po kotrolách manžel,sama bych to samozřejmě nezvládla.Vše jsem písemně nahlásila vedení obchodního domu.Nereagovali, po telefonickém dotazu mi bylo sděleno,že to má jejich právní oddělení.Na co vše mám nárok a jak postupovat,aby mi bylo poskytnuto odškodnění?Zatím nevím,jakou dobu pracovní neschopnosti si léčba vyžádá.Děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? panenka před 4982 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
led

Podobný prípad sa stal mojej matke, ochrankár jej pomáhal. Zhodili ju zo schodov, zlomená noha. Akurát zavolali sanitku a umyli si ruky. Nedostala nič.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Miroslavst

Máte nárok na ušlý výdělek, bolestné a zhoršení společenského uplatnění. Pak ještě na nutné náklady za léčení-nikoli nadstandard. Tedy poplatky, léky apod.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
atriplex

Budete však muset prokázat, že se vám úraz stal v obchodě, že to nebyla vaše chyba a že místo nebylo označeno jako nebezpečné.

Doporučuji kontaktovat advokátní kancelář a požádat o právní zastupení, protože jako obyčejný občan proti právníkům z velké firmy asi sama neuspějete.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek