Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Úraz/Příčina/Úmrtí

Dobrý den, možná jsem vybral špatný web, ale snad mi dokážete poradit.
Nyní nepíšu o událostí která se stala nedávno ale je to už chvíle zpátky.
Muj dědeček byl v nemocnici na lůžku a měl teploty byl nemocný měl špatné orgány, vedle něj byl muž, měl prý jen zlomenou nohu a když ho pustili vykračoval si před nemocnicí s cigaretou, ale o něj se starali jako by mu šlo o život, což se stalo mému dědečkovi, protože se o něj nebyli schopni postarat,tam kde se o něj měli starat, komunikoval s námi, byl šťastný když jsme tam byli, ale jednoho osudného dne nám zavolali že spadl na hlavu a praskla mu lebka, měl krvácení do mozku, když se probudil říkal, že se mu zdálo, že jde u nás doma něco pravovat (měl horečku),tak jsme se zeptali co se mu stalo, tak nám řekli že ''uklouzl'' v koupelně co byla skoro o 20 metru dál a že se nemůžou starat o všechny co tam jsou, ale děda nemohl vůbec chodit museli jsme mu vždy pomoct alespoň si sednout na postel,když ležel. Není možné, aby ušel 20 metru a ještě si otevřel dveře bez něčí pomoci, což mě dost štve, že řekli že se nemůžou starat o každého. V tuto chvíli by bylo možná pozdě něco namítat nemocnici, ale nevíte co by se dalo dělat ? Nejsmutnější na tom je, že dědeček opravdu umřel a já za to viním tu nemocnici. Omlouvám se, jestli píšu špatně třeba mi dokážete poradit.

Předmět Autor Datum
Jestli je to pár let, sotva už něco. Dědečka vám to bohužel nevrátí a kouká z toho jen nikterak příj… poslední
Dale Cooper 01.04.2014 16:20
Dale Cooper

Jestli je to pár let, sotva už něco. Dědečka vám to bohužel nevrátí a kouká z toho jen nikterak příjemný koloběh soudních jednání...
Těžko psát něco více, jednak nejsem lékař a druhak to všechno popsané je velice individuální. Možná nějaké poslední vzepětí sil před koncem? Těžko říci, co za tím bylo.
Před případným sporem byste potřebovali hodně věcí - pitevní zprávu, určitě nějaký znalecký posudek... Důkazní břemeno, že v nemocnici někdo pochybil by leželo na vás.
Něco lehce podobného se stalo s mojí babičkou (+ 85 let). Jeden den ji odvezli do nemocnice, nemohla jíst. Týden jen ležela, komunikovala s námi, i když bylo znát, že se chystá na věčnost. Taky už sotva vstala. Nastala však událost, kterou sice známe jen z hovoru personálu, ale není důvod jí nevěřit. Babička v hloubi noci vstala z postele, šla na chodbu, otevřela okno a z toho okna cosi pomateného volala. To se stalo ve středu, v pátek ráno byla převezena na koronární jednotku a v sobotu v poledne náš svět opustila.
Nechal bych to už spát.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru