Avatar uživatele
mrblackwell

ČEZ FIX 2015

Dnes mě přišla nábídka od ČEZu, že mi od 1.ledna sníží cenu elektřiny o 15% na rok 2014 nebo zpětne od 23.9.2013 s garancí až do konce roku 2015 o 20%.

Co si o tom myslíte ? Jdete někdo do toho ? Máte někdo,už z minulých let zkušenost s faxací energií?

Děkuji za odpovědi.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? mladek před 3853 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
mosoj

No to je to svinstvo. Všude se proklamuje zlevnění elektřiny, ale mocipáni u ČEZU dají slevu jenom do nového tarifu ještě na dobu určitou !!! Dva roky závazek. Ostatní utřou nos. Bacha na to , sleva bude jenom z položky elektřina a to není celá cena co platíte. Kontrolu na ně, jako na „šmejdy“ , jsou naprosto stejní !!
Doplňuji:
Pokud jsem dobře poslouchal, tak cena elektřiny půjde dolů proto, že stát snižuje cenu regulované!!! složky tarifu. Takže cena by měla jít dolů u všech i těch současných tarifů. Prostě šmejdi. Co nejvíc lidí nalapat.

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ahold

Vykašli se na ně. Jsou to vydřiduši. Podívej se na nějakou kalkulačku energií. Já jsem použila: Srovnej energie. Sami se mi ozvali, nabídli podle mojí spotřeby nejvíhodnějšího dodavatele. Ještě mi poslali srovnání asi osmi dodavatelů. Vše mi vysvětlili. Jak výhody, bonusy,atd. Vybrala jsem si. Smlouvu mám na 1 rok s garancí nejnižší ceny na ten rok. Nic jsem nemusela zařizovat, vše sjednají sami. Výpověď u stávajícího dodavatele i novou smlouvu s novým. Jsem max. spokojená.
Doplňuji:
Oprava hrubky!!!: nejvýhodnější 🙂

Upravil/a: ahold

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek