Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Často mi zčerná obrazovka, počítač se restartuje a "Počítač byl vynuceně vypnut"

Ahoj potřeboval bych pomoct, ohledně počítačů se moc nevyznám prakticky vůbec. Mám problém včera jsem byl normálně na internetu a z ničeho nic obrazovka zčernala a počítač se začal jakoby znovu zapínat pak se objevilo že počítač byl vynuceně vypnut nebo tak nějak a měl jsem na výběr spustit běžným způsobem nebo nouzovým způsobem ty nouzový byli mám pocit tři na výběr tak jsem dal spustit běžným způsobem a nevšímal si toho jenže pak se mi to stalo včera ještě dvakrát a dneska jednou takže asi není něco v pořádku . Tak snad někdo bude vědět co s tím :-) asi to bude těžký jak jsem to napsal ale v počítačích se nevyznám :-/ dík.
Změna předmětu, původně: Problém
Příště prosím normálnější nadpis. (DWarf)

Předmět Autor Datum
Asi ti odchadza zdroj alebo nejaky HW. Alebo mas skrat v bedni nejake kontakty o kejs apod.
MM.. 12.11.2012 17:54
MM..
jinak počítač není ani rok starej jedná se o tento počítač http://www.zbozi.cz/vyrobek/hal3000-ultra…
zalp 12.11.2012 18:08
zalp
moze to s tym suvisiet. Odnes to asi reklamovat.
MM.. 12.11.2012 18:16
MM..
Ak chces vylucit problem vo Win tak tam nabootuj akykolvek live linux z CD ze ci to bude stabilne v…
MM.. 12.11.2012 18:17
MM..
no tak jsem zatím ještě něco početl na internetu kdo má podobný problém a vetšinou to byl zdroj jak… poslední
zalp 12.11.2012 23:25
zalp

jinak počítač není ani rok starej jedná se o tento počítač http://www.zbozi.cz/vyrobek/hal3000-ultrapower-pch s0772-cerny-bronzovy/ a ještě jsem zapomněl od včera se mi taky stává že jsem na internetu mám tam např. stránku seznam a najednou ta stránka spadne a objeví se mi že jí musím znovu načíst a nebo se někdy objeví tato ikona(viz. obrázek) tak jestli to s tím souvisí ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru