Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Černá obrazovka u notebooku

Dobrý den,

mám takový problém. Pořídil jsem si nový notebook - Hp, AMD® A10-4600M 2,3GHz, grafika: AMD Radeon HD7670M 2560MB, operační systém: win 7, 8GB ram.
Notebook chvíli jel bez problémů, jen se jednou nebo dvakrát na vteřinku kousl. Pak se mi ale jaksi rozsypal obrázek a všechno se zaseklo. Inu restartoval sem notebook a už se mi nepodařilo jej nastartovat. Při spuštění se spustí větrák, dokonce i dvakrát cvakne hdd, ale to je vše, obrazovka je černá (vůbec se nezapne). Inu, nechal jsem to být a šel jsem spát.
Ráno jsem na to opět mrknul, notebook šel, ale po 10 minutách obrazovka rovnou zčernala a byl jsem tam, kde předchozí večer. Zkoušel jsem připojovat exerní monitor, hlásilo mi to VGA no signal. Když ntb chvíli nechám, čekal bych, že třeba začne hrát přihlašovací melodie win (tedy že se obrázek neukazuje, ale ntb normálně jede) ale to se neděje, čili win se ani nenatáhne.
Nevíte, čím by to mohlo být? Notebook ještě dneska na 90% pošlu na reklamaci, ale snažím se projít všechny alternativy, abych pak nepřehlédl nějakou hloupost a nebyl za blbce :D.
Děkuji moc.

Předmět Autor Datum
Je to takmer nabeton vadne, nic si neprehliadol.
MM.. 13.08.2013 11:27
MM..
Díky, tušil jsem to, ale radši jsem se poptal. Ještě jsem si říkal, že bych zkusil se mrknout na ram…
Johndere 13.08.2013 11:30
Johndere
Tak standartne HP zarucni peceti nedava. Ovsem jak je ba tom tvuj prodejce s pecetemi nevim (Datart,…
Alfonz.SPO 13.08.2013 11:51
Alfonz.SPO
Mám to od Eurotech... myslím, že tam není, ale nebudu to riskovat, stejně ntb teď nepotřebuju (kupov… poslední
Johndere 13.08.2013 11:59
Johndere

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru