Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AdSence problém

Dobrý den, zažádal jsem o zpeněžnění videí na YouTube a přišlo mi toto a teď už se nemůžu přihlásit na AdSence... :( (Partner s Youtube jsem !)

Vážený uživateli ********
v nedávné době jste patrně zrušili svůj účet AdSense nebo jste z adresy adsense-noreply@google.com obdrželi e-mail o tom, že vaše žádost o účet AdSense byla zamítnuta. Bez schváleného účtu AdSense se nemůžete účastnit programů zpeněžení YouTube.

Chcete-li k YouTube přidružit schválený účet AdSense, přejděte na kartu Zpeněžení. Pokud tato funkce není aktivní a spravujete svůj účet pomocí systému CMS, přejděte na Nastavení AdSense.

Změna přidružení může trvat až 48 hodin. Nezapomeňte ve svém novém účtu AdSense povolit přístup službě YouTube. Jakmile přidružíte nový účet, obdržíte od adsense-noreply@google.com e-mail s předmětem „Ověření přístupu Google AdSense pro www.youtube.com“, ve kterém vám připomeneme povolení přístupu.

S pozdravem

tým YouTube

Když se chci přihlásit na AdSence vyskočí mi toto : Chyba
Omlouváme se za nepříjemnosti, ale v tuto chvíli nejsme schopni váš požadavek zpracovat. Naši vývojáři byli s problémem seznámeni a budou pracovat na jeho odstranění.
DOUFÁM ŽE MI PORADÍTE..DĚKUJI MOC

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru