Předmět Autor Datum
Používáme už mnoho let na koženou sedačku tento výrobek,http://pszczelnictwo.com.pl/wosk_do_mebli_sk…
ekr 07.10.2010 16:31
ekr
No, já k tomu dodám jedno. Když vám sedačku za 60k totálně zlikviduje váš nejmilovanější čtyřnohý ma…
MVDr. Novotný 11.08.2013 16:45
MVDr. Novotný
Poslední a jediná odpověd roku 2010 . Já to právě používám 2 krát do roka ,neb se mi dělají na kůži… poslední
ekr 11.08.2013 20:11
ekr

Používáme už mnoho let na koženou sedačku tento výrobek,http://pszczelnictwo.com.pl/wosk_do_mebli_skorzany ch_id_192.html?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc &utm_campaign=2010-10&utm_content=192
je to s včelím voskem a není s ním žádný problém.Dostali jsme ho při koupi a vydrží tato nádobka zhruba na rok a proto že jsme s ním spokojení ani nás nenapadlo kupovat něco jiného.Jestli někdo má jiný produkt s kterým je spokojen dejte odkaz je třeba skusit i něco jiného možná lepšího,uvidíme.Klasika používání otře se suchým hadrem prach nanese se přípravek taky hadříkem a po zaschnutí se rozleští,aplikace stačí 2 krát ročně.Podotýkám že máme černou kůži.

No, já k tomu dodám jedno. Když vám sedačku za 60k totálně zlikviduje váš nejmilovanější čtyřnohý mazlíček, nemůžete ani nikomu vynadat. Většinou dávám na babské rady, ale u těchto dražších věcí používám toto: http://www.cisteni-kuze.cz/oeistuucuu-shop/eshop/2 -1-Cisteni-kozenych-sedacek. Mám jen tu malou lahvičku, podle mě to stačí a můžu jen doporučit.

Poslední a jediná odpověd roku 2010 .
Já to právě používám 2 krát do roka ,neb se mi dělají na kůži světlé skrvny,lehce ji celou setřu vlhkým hadrem nechám uschnout a pak rozmažu onen přípravek s včelím voskem, no a nakonec rozleším takže vlastně už xx let jen leštím a inpregnuji.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru