Avatar uživatele
Calimë

Čím lze nahradit růžový sirup?

Tedy sirup z růží
Doplňuji:
Ok,zeptám se spíše takle:
Jak takový růžový sirup chutná?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4064 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Pájo

Nahradit kdy? Čeho je součástí? Bez této informace těžko radit…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mojitek

Je to specielní nezaměnitelný sirup a nelze ho nahradit-to byste musela zředit grenadinu a nalejt tam půl lahvičky ruský voňavky-tak asi tak… je plno dobrých drinků,co Vás napadlo mixovat zrovna něco z tohohle?
Doplňuji:
Cukrová voda,chemicky obarvena a chemicky přidaný vůně.Sirupy nejsou o chuti,ale o barvě a vůni.A tenhle je jak celá parfumérka dohromady,to mi věřte. Je to hnus,velebnosti

Upravil/a: mojitek

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Dagmon

Znám „Růžovou vodu“. Je to velice aromatizovaná voda, jakoby šťáva, ale nemá stejnou konzistenci jako naš sirupy. Je to fakt spíše jako voda. Je bezbarvá, skoro bez cukru, ale silně voní. Stačí pár kapek k ovonění krému do dortu, nebo pudinku, nebo těsta. Ničím tu specifickou vůni nenahradíte, ale můžete ji koupit i přes internet. Naťukejte do Google „růžová voda“ a vyskočí Vám nabídka té pravé, indického původu. Já ji kdysi kupovala v Paříži. Dokonce mám jednu zapomenutou láhev už víc jak deset let a představte si, že voní stále stejně.
Doplňuji:
Ale opravdu radím používat obezřetně. Vůně je silná a u nás nezvyklá. Možná raději napřed vyzkoušet. Já jsem s tím totiž navoněla v létě domácí zmrzlinu a nikdo ji nechtěl. Tady na to lidé nejsou zvyklí.

Upravil/a: Dagmon

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek