Avatar uživatele
anonym

Čím optimálně nahradit náboženství a politiku?

Nejde si nevšimnout toho že náboženství a politika už vyšla z módy, a tak je logické se zamyslet nad tím, co je dneska v módě, abychom nevypadali ve společnosti jako zaostalí ubožáci, co nejdou s globální módou, a tak myslí a žijí nekulturně jako opice.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 2954 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Internet

Internet je samozřejmě nesmysl, stejně jako tvoje otázky. Náboženství a politiku nahradit nelze. Obojí lidé potřebují na rozdíl od televize, internetu , tabletů a virtuálních realit.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Umění nebo sport

Zvolil jsem to co jsem zvolil, protože schází možnost „jiná“ – častý nedostatek zdejších „anket“. Bojím se, že náboženství a politiku dnes není čí nahradit a není to nějaká nemodernost. Možná, že se náboženství za pár století přetransformuje v nějakou jinou, racionálnější filosofii. Ale politika v civilizované zemi vždy byla a bude. Někdo o zásadních věcech rozhodovat musí, je to nezbytné.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
led

Vzhľadom na nemožnosť „inej priamej odpovede“ odpovedám len tu:
Akékoľvek náboženstvo a politiku možno nahradiť
„vierou v človeka“

před 2954 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Náboženství se takto nahradit možná dá, ale politiku ne. Vždyť už jenom samotné demokratické volby jsou na víře v člověka přímo založeny. Bohužel téměř nikdy výsledky neodpovídají očekávání.

před 2954 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek