Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čím řešíte rozstřelené ikonky po instalaci Catalystů?

Ahoj,
téma je z titulku zřejmé - každá instalace nových Catalystů mi na PC (Vista Home Premium) rozbordelí ikony na ploše nehorázným způsobem (resp. je srovná). Z informací na Internetu jsem pochopil, že to takto dělá všem. Používal jsem doteď jakýsi nástroj, který mi do kontextové nabídky ikony "Computer" přidal také možnosti "Save desktop" a "Restore desktop", které mi ovšem teď po nějaké době z nějakého záhadného důvodu přestaly fungovat.
Rád bych tento problém vyřešil nějak spolehlivěji, proto bych vás rád poprosil o vaše zkušenosti. Nedokážu posoudit, jestli je to chyba Catalystů nebo Vist, každopádně to prudí nehorázně.
Děkuji.

Předmět Autor Datum
IconRestorer
karel 08.02.2010 22:18
karel
DIPS. Vynikající program. Ale jen pro samoadminy :-). Chytrý Ferda Uživatel se přehlásí do správcov…
touchwood 08.02.2010 22:19
touchwood
těch shitprogramů nějak přibývá - po primitivním default způsobu shora dolů je přerovná winamp 5.5,…
lední brtník 08.02.2010 22:52
lední brtník
Nepouzivam (neznasam) ATI (hlavne tu CCC priseru ktora potrebuje ladovat 250MB framework pri kazdom…
MM.. 08.02.2010 22:33
MM..
Já vím. V tomhle konkrétním případě jsem se chtěl vrátit na chvíli k Medal of Honor a se starými 9.7…
Moas 08.02.2010 22:56
Moas
já sice CCC instaluju, ale vyhazuju ho z automatického spouštění po startu.. :-) poslední
touchwood 09.02.2010 10:04
touchwood
The program provides possibility to save and restore screen resolution, gamma and desktop icons posi…
Petr_PM 08.02.2010 23:02
Petr_PM

těch shitprogramů nějak přibývá - po primitivním default způsobu shora dolů je přerovná winamp 5.5, a tuším ještě nějaký zázrak - loni jsem byl dost sprostý nejmíň 2x.

než jsem teď zresuscitoval notebůů, aby mi mezi starty s externími monitory neničil rozlišení a rozhození ikon, byla taky zábava na týden.
budu tam muset firmě pro jistotu vpašovat lokální účet, nedá se nic dělat :)

Nepouzivam (neznasam) ATI (hlavne tu CCC priseru ktora potrebuje ladovat 250MB framework pri kazdom boote). Tak to riesim ja :-) Instalacia OVLADACA ti nic nerozhodi (CCC prisera neni ovladac)
P.S: naco to furt instalujes? Nieco ti nefunguje? Jaku mas grafiku? Na nejaku napr. rok staru grafiku nema vyznam instalovat furt nove ovladace, prinesie to len bud nic alebo problemy.

Já vím. V tomhle konkrétním případě jsem se chtěl vrátit na chvíli k Medal of Honor a se starými 9.7 to v jednom kuse tuhlo. Tak jsem tam dal 10.1 a tuhne to stejně furt. Ale všechno ostatní jede, tak asi nekompatibilita staré hry a nového OS. Řešit to nemusím.
Když už jednou za čtvrt roku instaluju ovladače, tak aspoň nechci mít rozsypané ikonky. Návod od TW je velmi elegantní a vůbec mě nenapadnul.:beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru