Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem černá obrazovka při reinstalaci win xp

Zdravím všechny,

prosím o radu, při reinstalaci win xp (SP 2) "novým" xp (SP 3) podle tohoto návodu (preinstalacepc.ic.cz) vše proběhlo hladce (zformátování disku,...) až po část, kdy se má počítač restartovat a najet do tzv. user-friendly. V tomto okamžiku naběhne jen černá obrazovka a nic se neděje!

Nevím, jestli mám potom přehodit v BIOSu HDD zase na first position, ale udělal jsem to a nefunguje. Nefunguje ani když to neudělám, stále stejná chyba.

Další věc, HDD mám rozdělené na dvě části (C: a D:), pří výběru zformátování a znovuvytvoření oddílu zvolím C:, protože na něm byl systém nainstalován. Na oddílu D: mám data o které nemůžu přijít.

Takže, teď jsem v situaci, kdy PC nereaguje na nic jiného než tvrdý restart (v době chyby) a nebo přechod do BIOSu (kterému moc nerozumím). Počítač je starší týp, hard disk nejspíš SATA.

Uvítám veškerou pomoc, díky za odpověď, Luke.

Předmět Autor Datum
Pokud je to opravdu SATA, tak je to klasický problém a nechápu, jak to mohl autor těch stránek opome…
Wikan 04.01.2011 17:15
Wikan
Díky za reakci, všechno co jsem zde psal jsem dělal včera večer, teď jsem počítač zapnul a on autom… poslední
Lukee 04.01.2011 20:29
Lukee

Díky za reakci,

všechno co jsem zde psal jsem dělal včera večer, teď jsem počítač zapnul a on automaticky z CD začal instalovat systém, všechno se úspěšně dokončilo a teď už píšu z výše zmiňovaného PC. Nerozumím tomu, nedává mi to logiku, každopádně problém je vyřešen.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru