Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem částečný screen obrazovky

částečný screen obrazovky

Mám win XP profi , do této doby mi to fungovalo na stisk dvou tlačítek asi Ctrl +s ,teď už vlastně nevím protože to zkouším už snad po dvacáté na všech možných klávesách a nic . Předtím jsem jen stlačil a obrazovka zešedla , myší jsem provedl výběr a bylo to ! Nevíte proč to teď nefunguje, co se mohlo stát? Díky

Předmět Autor Datum
co?? tak toto neni funkcia windows, to si tam mal nejaky software, rozmyslaj co si odinstaloval aleb…
MM.. 04.01.2012 22:57
MM..
Já používám WinSnap.
Cat 04.01.2012 23:20
Cat
Pokud to mají být screeny části stránky z webového prohlížeče, zkus bookmarklet (nakopíruj si to jak… poslední
IQ37 05.01.2012 09:42
IQ37

co?? tak toto neni funkcia windows, to si tam mal nejaky software, rozmyslaj co si odinstaloval alebo jakym znefunkcnovacom si to PC cistil.
U Win mas Alt-PrtScr (vlozi do schranky aktualne okno) alebo PrtScr samotny (ulozi celu plochu Win) a potom si to zo schranky vlozis trebars do malovani a orezes co chces.

Pokud to mají být screeny části stránky z webového prohlížeče, zkus bookmarklet (nakopíruj si to jako adresu do záložky):

javascript:(function(){var%20d=document;var%20s=d.createElement('scr'+'ipt');s.charset='UTF-8';s.language='javascr'+'ipt';s.src='http://kwout.com/javascripts/everywhere.en.js?t='+(new%20Date()).getTime();s.type='text/javascr'+'ipt';d.body.appendChild(s);})();

Anebo toto:

javascript:void(window.open('http://kwout.com/grab?address='+document.location.href));

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru