Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Řadič sata III + usb 3

Dobrý den, mám dotaz ohledně řadiče na Sata III(interní) + USB 3(externí) , zda tento produkt vyrábí i firma gigabyte, na stránkách společnosti jsem ho nenašel a na internetových obchodech také ne, můžete mi prosím poradit jakou značku vybrat pro desku Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P, našel jsem jen značku kouwell a nemám k této značce vůbec žádné informace a zkušenost. prosím o radu zapojení jen do pci-expres 1x slotu z důvodu CrossFireX zapojení. Děkuji za odpovědi a názory

Předmět Autor Datum
Budeš mít pro to reálné a okamžité použití ? Protože jestli ne je to zbytečné kupovat - cena půjde d…
MM_tank 10.05.2010 12:51
MM_tank
Tak jsem si našel po dlouhé době nějaké recenze na Sata III a usb 3 a došel jsem ke stejnému názoru… poslední
mikyq 11.05.2010 10:19
mikyq

Budeš mít pro to reálné a okamžité použití ? Protože jestli ne je to zbytečné kupovat - cena půjde dolů. Nějak jsem to nestudoval ale mám dojem že osazení všech je v tuhle chvíli stejné (USB čip NEC, SATA 6čip Marwell) takže je skoro jedno od koho to koupíš. Propustnost v případě zapojní do pcie 1x slotu verze 1.0 bude hodně zoufalá - budeš to mít spíš na parádu:-)

edit: kombinovaná karta se snad do 1x slotu ani nedělá. Zvaž možnost vyměnit desku. Tady budeš trošku v nevýhodě protože sis koupil luxusnější (UD5P) verzi která se hůř prodá bez nějaké větší ztráty. Já už kupuju jen střední desky právě kvůli prodeji.

Poradil bych i gumové kladívko a vyndat si usb3 a sata 6 z hlavy:-)

Tak jsem si našel po dlouhé době nějaké recenze na Sata III a usb 3 a došel jsem ke stejnému názoru jako ty, nejsou tam nějak extra veliké nárůsty přenosu dat a reálné využití pro to asi opravdu dnes nevyužiji. Takže děkuji a jdu si koupit gumové kladívko za 100kč :-).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru