Avatar uživatele
pimpinella

Řídíte se při výběru partnera čichem?

Je pro vás důležité jak partner „voní“, stalo se vám, že jste odmítli člověka kvůli tělesnému pachu, nebo si myslíte, že čich nehraje vůbec žádnou roli?
Doplňuji:
Děkuji všem za odpovědi.Já osobně si myslím, že vůně či pach, jak kdo chce, hraje v našem životě mnohem větší roli, než jsme si ochotni připustit. Možná proto, že nás lidi nekompromisně řadí do rozmanité skupiny animals této planety,jenž jsou obdařena alespoň nějakým pachovým čidlem. Co dělat, zpátky na stromy.:)))

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda před 5149 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
ten který je

Tak partnerku podle čichu jsem nikdy nehledal.Je samozřejmé že by člověk měl být čistý.Nyní ale tak trochu odbočím když řeknu že si pamatuji vůni některých bývalých dívek se kterými jsem kdysi chodil.Říká se že čich je u člověka nejméně vyvinutý smysl ale pamět člověka má prý schopnost uložit si různé vůně a pachy na dost dlouhou dobu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Sice nejsem vlčák,ale asi bych si rozmyslel pokračovat-dejme tomu v hovoru-s osobou, která
je cítit třeba po hnoji.
Někdy neutečeš. Takovej autobus,tram.,metro v
létě....... Lahůdka.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Michal

Ano,je to pravda ,partnera si vybíráme čichem,ale pozor- podvědomě.Tak je tomu podobně i s přátelstvím­.Takže nemají zcela pravdu ti kdo píší,že žena by měla vonět a partner vonět čistotou.Je jisté,že extrémy odpuzují.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mojitek

Samozrejme. At si to uvedomujeme,nebo ne,tak vune hraje velkou roli. Taky se mi stalo,ze pri 1. rande prisla slecna navonena,no spis prevonena,a jeste k tomu me osobne neprijemnou vuni-mel jsem co delat,abych s ni vubec vydrzel pouhou hodinu.Vune o cloveku prozradi hodne.Mne osobne vic pritahuji divky s prirozenou osobni vůní.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
panenka

podle mého názoru by partner vonět měl.pokud voní tak si žena řekne že o sebe dbá stará se a dokáže i timto si ženu přilákat.samoz­dřejmě musí být sympaticky atd.pokud ale se setkám s partnerem který smrdí potem nestará se o sebe tak se mu to nějak zkusím vysvětlit .ale nesetkala jsem se s timto nikdy

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
faktor82

Určitě, partneři by si měli „vonět“.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
afro.minerva

Je pravda, že čich je důležitý. Hlavě mi vždycky vadilo, když muž smrděl po kyselým potu nebo byl až moc navoněnej. Občas jsem teda potkala muže, který mi vysloveně páchl. Jeden takový byl u nás v práci a když se k tomu nacákal (já nevím co to bylo za hnus) tou svojí kolínskou, tak se mi dělalo zle jenom, když kolem prošel. A nejhorší to bylo v autě, když nás s koleginí někam vezl. To byla hrůza. Měla jsem co dělat, aby jsem se cestou v tom autě nepozvracela. No to byla teda hrůůůůůůůůůza.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bond73

určitě to důležité je,protože si nedovedu představit,že by moje partnerka byla cítit svým tělesným pachem,spíše by mi to príšlo ,jako nechutné.Čich zde samozřejmě hraje velkou roli.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek