Avatar uživatele
terry

Co říkáte na Barcelonu vs Plzeň?Já čekala, že to projedou víc 🙂

http://fotbal­.sport.cz/cla­nek/192673-vrazdeni-nevinatek-se-nekonalo-plzen-se-v-barcelone-dlouho-drzela-i-kdyz-prohrala-0-2.html

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? annas, anonym, anonym, DaiWoman před 4570 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
bolak

Výsledek byl odpovídající předvedenému výkonu :).
Kouč Plzně zvolil lišáckou taktiku, věděl že Španěly nepřestřílí, tak to zahrál po sparťansku. Samozřejmě tím že nechal vepředu tři hráče způsobil optický klam a na první pohled to vypadalo že Viktorka hraje útočně. Statistika západočechů však mluví za vše – střely na branku – 0; střely mimo branku – 0. Avšak vyplatilo se, hráčům tento styl ušetřil síly a inkasovali nakonec pouze dvakrát.
Svůj podíl na tom měl taky Messi, který ač fotbal hrát umí (to všichni víme), tak kdykoli Barca hraje s aucajdrem, stoupne to Messimu do hlavy a přestává hrát týmově. Povedlo se mu sice nastřelit dvě tyče, ale obě zvenčí a kdyby místo těch kliček a kotrmelců občas poslal nějakej ten pas, mohl to být klíďopíďo debakl. I když co je to vlastně ten debakl? Včera říkali ve Studiu Fotbal když CSKA Moskvič porazil Trabzonspor 3:0 , že to byl debakl, dneska to dopadlo 2:0 a hned to byl „slušnej výsledek“ z pohledu Plzně :)
No nic, to už je fuk, co mě ale trochu mrzelo, že když se konečně Plzeň dostala do útoku, tak že to zkoušela technicky naťukáváním ve stylu Barcelony i když na to očividně neměla geny. Jako by se každej bál na vápně individuálně projevit a vystřelit, aby to náhodou nebylo na něj, kdyby se nezadařilo a tak si to radši dokola přihrávali tam a sem, až se jim nakonec balón někam zakutálel a bylo po švandě. Teoreticky by se dalo říct, že místo aby Plzeň střílela, hrála na to aby za každou cenu udržela balon na kopačkách, nicméně jak vidno ze statistik držení míče… no jak říkám – pouze teoreticky :)

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Terrynko, jsem Plzenacka , divala jsem se a myslim , ze je to peknej vysledek… ( jsem zenska )… 🙂, i kdyz prohra. 🙂 Syn vcera rano do Barcelony letel , zapas si tedy uzil se vsim vsudy. Dnes v noci se vrati. Myslela jsem , ze si uzije 2 dny v Barcelone i poznavanim tamnich krasnych katedral a chramu .. , ale on s partou pry " poznavaji " radsi jejich bary. 🙂-iv-

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek