Avatar uživatele
Lgee

Škodí to tělu?

Jsem celkem žrout a dneska sem se pokusil nezrat moc, sice sem něco jedl ale pro mě jen minimum, vím že tělu škodí pokud člověk neji nebo skoro nejj ale pokud si ejdnou za dva týdny dám „hladovku“ dnes sem mel 2 rohlíky a 1 oplatku + oběd který sem musel sníst svíčkovou a 3 knedlíky celkem pokud nepočítám oběd to vyšlo na ndnakych 16 korun. Je dobré mít takovou hladovku jednou za čas, tělo se tím spíš posiluje a když dojde na nějakou situaci kde není k dispozici jídlo bude více odolné protože to bude mít vyzkoušené.

Zajímavá 0 před 2347 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
autacek

Ano, jednou za čas nejíst může být prospěšné, ovšem mnohem prospěšnější je, nestravovat se nezdravě.

P.S. To co uvádíš jako hladovku je pro jiné běžný denní příjem.

Upravil/a: autacek

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

Ľuďom škodia extrémy: dlhodobá hladovka a prejedanie sa, to znamená dlhodobý úbytok energie a príjem nadbytočnej energie. Krátkodobá „dovolenka“ žalúdka ľudskému organizmu nie je škodlivá.
U väčšiny ľudí v Strednej Europe pocit hladu nevyplýva zo skutočného hladu, skôr zo zvyku pravidelne jesť a reklamného vplyvu médií a predajcov potravinárskych a zdravotníckych výrobkov.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dr.luha

Lidé, kteří byli v krutém vězení nebo v koncentráku se většinou dožili překvapivě velmi vysokého věku. Trénovat hladovku se doporučuje i dnes. Je to důležitá příprava na důchodový věk.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek