Avatar uživatele
anonym

Šlo by domluvit se šéfem při náhlé ztrátě domova, že by člověk pracoval zdarma a mohl přespávat dočasně v jeho pracovně?

Řekněme, že někdo ztratí domov nad hlavou a nikoho nemá, že by mu někdo pomohl. Do nějaké noclehárny odmítá jít a taky je švorc úplně bez peněz. Má však práci v továrně. Předpokládejme, že ta osoba má se šéfem dobrý čistě pracovní vztah. Mělo by přespávání jistě nějaké podmínky, aby z toho pak nebyl problém. Být na mobilu a kdyby byla schůze, tak se přesunout třeba do šatny nebo třeba jít někam pracovat přesčas dle domluvy. V té pracovně by se třeba mohl zamknout na přespání a uklizečky by měly nařízeno, tam chodit, jen tehdy až by ta ta osoba nebyla. Jídlo by si kupoval kartou v kantýně, či jídelně a to by se mu to strhlo z platu. Po jedné, či dvou výplatách by pak mohl sehnat někde podnájem nebo jít na hotel. Šéf mu , ale jinak peníže nechce půjčit.

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2842 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

všechno jde, když se se chce. v noci tam může jako hlídat, v práci může být kdykoliv k dispozici. jen bych to neviděl na šéfovu pracovnu, ale nějakou místnost zapomenutou. kolega to tak měl cca. dva roky domluvené a nebyl problém.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nejde jednoznačně odpovědět. U každé firmy i u každého šéfa, může být situace odlišná. Vše záleží na solidnosti jednajících a na domluvě.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
fcoop

Nejdřív bys musel do šéfa nacpat LSD – on by pak objímal celý svět…
Pak snad ano.
Jinak by hrozil rychlý příjezd hochů od Chocholouška.
Svěrací kazajka a „tydle vjeci“.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
karfigol

Záleží, jakého mátě šéfa, ten můj by mi to jistě nedovolil. Každopádně by to chtělo hledat nějaká adekvátnější řešení, třeba ubytovnu. Dokonce i dlouhodobé řešení nemusí být drahé, podnájmy jsou ted na minimu, nebo se dá sehnat dřevostavba na klíč za pěkné ceny http://www.domy-drevostavby-na-klic.cz/ Vše je lepší než spát v práci

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

fcoop: Tady asi závisí na charakteru šéfa. Některý může být solidární a jiný se ti vysměje a pošle na tebe hochy v bílých pláštích co?

před 2842 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek