Avatar uživatele
jendahun

Co říkáte na nový seriál „Doktor Ludsky“?

Nejsem moc fanda seriálů,ale tento se opravdu,dle mého názoru povedl.Myslíte,že to je opravdu ze života?
Doplňuji:
Dr.Axl – pěkná odpověď.Je to trochu drsněji pojaté,ale realistické.Asi to nejlepší co momentálně v TV běží.Dr.Hause to připomíná dost vzdáleně.Ženským chybí hodně lásky,věrnost až za hrob,prostě slaďák s dobrým koncem.Nakonec to stejně končí v životě v posteli s milenkou,man­želkou a nakonec s rakovinou,nebo jinou vážnou nemocí.
Líbí se mi,i jak si poradili v posledním díle se sterilitou Rómek.Nikoho neurazili a krásně naznačili skutečnost tohoto problému.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Kerberus, anonym, anonym před 4611 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Na slovenské mutaci Odpovede, je obsáhlá polemika, převážně pochvalná.
Jako hlavní pozitiva jsou vyzdvihovány 3 aspekty, -
1)zdařilá obdoba Dr. House,
2)konečně slušný seriál slovenské provenience,

  1. věrohodný děj převážně inspirovaný skutečnými případy, právě na rozdíl od House, kde je až příliš nepravděpodob­ných fikcí.

V Česku nemá takový ohlas, ale aspoň je to průlom do amerikanizace TV a oživení převážně českých rádobyseriálů a v neposlední řadě též neopominutelný přínos, řídká šance připomenout mladé generaci slovenské reálie a slovenštinu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Ella

mě teda nijak neoslovil – viděla jsem dva díly a v každém z nich s prominutím přefiknul nejmíň pět ženských… pro mě naprosto nezáživné, House má aspoň úroveň, tohle je jen napodobenina…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
terry

Mně moc nenadchl.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Ja jen reaguji na doplnenou " otazku " od Jendahuny. : Ja jsem nejaka divna zenska , protoze ja nejak ty sladaky se svatbou na konci nemusim. !
P.S. Nemyslete tak pesimisticky .. , to si pak vsechna negativa privolavate a nebude se vam darit. ( jsem trochu blazen na " abraka dabraka ). 🙂 -iv-

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek