Avatar uživatele
dudu

Šťastná a úplná rodina začíná být mýtus? Dítě musí cítit, že je milováno.

Je to realita a opravdu děti stojí o často krkavčí lásku rodičů? Nebo je vše jinak?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Cenobita před 2774 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Cenobita

Vytvořit kompletní a stabilní rodinu není vůbec jednoduché, protože rodina je kompromis a většinou jsou dnes lidé vysoce sebevědomí, vzdělaní a neradi se podřizují, proto vyhledávají submisivní partnery, pokud je nenajdou, často volí singl mód. A naopak submisivní jedinci jsou v partnerském vztahu, kde jsou vedeni šťastní jako blechy a libují si ve stabilitě, ovšem ně každý chce být submisivní a ne každý dominantní.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

No, mýtus je příliš silné slovo. Řekl bych spíše, že to už není taková samozřejmost jako před 50ti lety. V tomto jsem optimista a věřím, že se to zase otočí příznivým směrem. Stačila by dobrá vůle politiků.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Láska prochází žaludkem a tak pokud mají děti co jíst a mají střechu nad hlavou, tak jestli svoje rodiče upřímně nenávidí už nikoho nezajímá pokud tam není viditelné dlouhodobější fyzické násilí. Měli by uzákonit, že pokud si dítě samo zažádá, tak se může od 15ti let osamostatnit. Proč ne?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Nějak nevím, jestli jsme podle vás krkavčími rodiči, mýtem nebo obojím dohromady. Sice si uvědomuji, že jsme trochu exoti, ale máme úplnou rodinu. Když píši úplnou, myslím tím, že jsme manželé a to dokonce bez předchozích rozvodů nebo rozchodů a děti máme jen společné. Možná Vás to překvapí, ale děti se chovají, jako kdyby nám o tu krkavčí lásku skutečně stály. Možná mám jen špatný odhad.

Upravil/a: Nuk nuk

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek