Avatar uživatele
sejtanka

Co říkáte na skutečnost,že po nalezení těla Aničky,nesmějí média ukazovat její tvář ani uvádět její celé jméno?

Vždyť ji zná celý národ už několik měsíců.....divné zákony.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? Miroslavst, iceT, barnajka, dědapetr před 4760 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Miroslavst

Už to není pravda, alespoň v tomto případě

Zveřejnění plného jména Aničky není podle ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila (ODS) v rozporu s tzv. náhubkovým zákonem. Pospíšil se opírá o názory právníků, kteří zpracovali na dané téma stanovisko pro ministerstvo.
http://www.no­vinky.cz/doma­ci/228121-pripad-anicka-ukazal-absurditu-nahubkoveho-zakona.html

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Před nedávnem tady byla diskuse o tom, kteří naši politici se učili v Kocourkově. Domnívám se že téměř všichni a toto je výsledek.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
chudst

Tak u Anicky je to skutecne trosku absurdni. Na druhou stranu, s ohledem na pozustale, je-li to nekdo medialne neznamy, ma tento zakon castecne smysl.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Řekl bych, že celá smutná – tragická událost je už tak medializovaná, že je už nechutná. Média by měly být víc ohleduplná k pozůstalým aby se se ztrátou svého blízkého lépe vyrovnali. Takto nemají před informačním tlakem kam utéci.
Mne víc vadí, že Policie ČR se rychle neobrátila k veřejnosti s prosbou o pomoc. leta nám slibují, že v případě ztráty dítěte ihned všichni tuto událost s popisem dítěte dostaneme na mobil jako sms.
Při vlastním hledání Aničky Policie ČR odmítla pomoc veřejnosti, mám pocit i kynologů. A teď nám vykládá, že byla zakopána do 2 metry hluboké díry (někde jsem to četl). Neumím si představit, jak někdo vykope tak úzkou (jak je na obrázcích), dva metry hlubokou díru. Zejména postavy zatčeného.
O těch zákonech – škoda mluvit. Raději se pojďme domlouvit jak a co dělat, aby se podobné tragické události prakticky nestávali.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek