Avatar uživatele
marci1

Co říkáte na to, že EU chce od r. 2021 on-line sledovat spotřebu všech aut?

http://www.au­toforum.cz/zi­vot-ridice/eu-musi-byt-silena-od-roku-2021-chce-online-sledovat-spotrebu-vsech-aut/?utm_source=www­.seznam.cz&ut­m_medium=sekce-z-internetu
🙂

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Kepler před 2340 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Dochy

Že EU (resp. některé její výbory) zešílela. Na rozdíl od Keplera už nejsem „eurista“ právě kvůli podobným ptákovinám a přešlapům. EU měla sloužit pro sjednocení národů a vzájemnou pomoc (RVHP? 😉 ) ale někdy mám pocit, že slouží jen pro sjednocení idiotů.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Na to se nedá říct nic jiného, že je to blbost na kvadrát, stejně jako stovky jiných nařízení týkající se čehokoliv jiného. Jsem sice „eurista“, ale odsud posud. Ti „zákonodárci“ neumějí myslet komplexně, takže jim uniká, že auta nejsou ty největší producenti CO2, ale je to průmysl, energetika a další zdroje. Třeba jedna námořní loď vydá za tisíce aut. Jenže ty už tak jednoduše ovládat nelze, že. Takže tlačí na co nejúspornější motory, ty ovšem vyžadují dokonalejší, složitější technologie a materiály, to zase vyžaduje vyšší spotřebu energií a jsme zase tam kde jsme byli, ne-li hůř. Vsadím boty, že europoslanci převážně jezdí v limuzínách se spotřebou 15 l.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kryšpín

Dobrá věc a čecháčkové budou poslouchat

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

nemám s tím problém, proč by mi to mělo vadit, nejde o žádný osobní údaj… co kdo ví o spotřebě mého auta je mi opravdu ukradené. Laikové většinou mají pocit že jejich vhled do situace a právo zasvěceně kritizovat vždy spolehlivě zajistí jedna věta 🙂 To je na vašem dotazu jediné k pousmání.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Spotřebu elektřiny?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Dochy

george: Mně by nevadilo, že se někdo dozví jakou mám spotřebu, ale to že v autě bude muset kvůli tomu být nějaké udělátko, které a) zvýší cenu, b) zvýší poruchovost, c) ponese s sebou pravděpodobně další náklady (nutnost spojení)

před 2338 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek