Avatar uživatele
anonym

Co, kdo a proč včera v noci někomu smazal, že se díky tomu rozpoutala taková diskuze?

Doplňuji:
Sorry Bumbes,tak se ptám,nikde jsem o tom nenašla ani tečku. Tak mě to jen zajímalo. Díky za Vaší vyčerpávající odpověď,je vidět,že jste tady na správném místě.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? panenka, annas, Jahoda, hrášek, PostApMan, MasterGames před 4994 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
PostApMan

Z prvu pouze Annas smazala (nahlásila, nebo tak něco) sprosté úrážky a nevhodné otázky od jednoho uživatele – to je v pořádku, to nikdo neřešil. Následně jsme začali řešit, že bychom se mohli domluvit a vyměnit si icq, tím jsme porušili pár pravidel, protože diskuze apod. je tu zakázána (nebudu citovat celé pravidlo, snad mi rozumíte). Otázku někdo smazal snad kolem půlnoci až jedné, a to hned po jejím přidání.

Řešilo se tedy jestli je tu nějaký admin co by si kolem jedné ráno našel čas mazat otázky, následně jsme ho provokovali ať na nás zareaguje a dá o sobě vědět – nic. Tak jsme usoudili že otázku smazal někdo z nás uživatelů a následně vyšlo najevo, ža uživatele stříbrných a zlatých kategorií smějí nahlasit (a tím zneviditelnit pro ostatní) otázky, nebo je upravovat. Všichni se doznali že to nikdo z nich nebyl.

Momentálně můžu potvrdit, že otázku nesmazal pravděpodobně žádný uživatel ,ale „Admin“ tohoto projektu, který se mi v 1.50 ozval na e-mail (a patrně i dalším z Vás) že nad námi bdí.

Následně pár z nás pobouřilo že mají uživatelé takové pravomoce jako zneviditelňovat a jinak manipulovat s otázkami, ¨to je asi celý včerejší/dnešní příběh.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
annas

Taky to nevím. Měly jsme v noci absenci.
Doplňuji:
Děkuji za vysvětlení. Já jsem se domnívala, že jde o mé mazání (nahlášení) otázek.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Bumbes

BUDÍČEEEK !!!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Bumbes

Kupodivu jsem také celou noc spal.
Ale po zjištění nečekaných událostí, jsem zpětně listoval otázkami a e-maily (od hlídacího psa), až jsem se dopátral souvislostí.

před 4994 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
kropitko

No jste hold lepší než já,hlídacího psa nemám. Nebylo mi jasné o co přesně šlo. Tak teď už to konečně vím a jsem velice zklamaná,čekala jsem něco většího,než že si pár uživatelů chtělo vyměnit kontakty. Někdy okolo půlnoci jsem tu možná ještě byla a pokud podobná otázka padla,tak jsem jí nevěnovala pozornost..Kaž­dopádně kodex porušili,mají si psát e-maily. Na druhou stranu je to úplně jedno,tady porušuje pravidla každý a po svém…

před 4994 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Bumbes

Zde na Odpovědi.cz se hl.pes jmenuje „Hlídač“ a dá se nastavit v profilu uživatele.

před 4994 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby