Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Command and Conquer The First Decade funkční na 100%

Dobrý den, dnes bych tady měl pro Vás jeden tip jak rozjet C&C TFD pod windows 7 na 100% bez problému a to včetně Command and Conquer a Red Alert
1. Nainstalovat Command and Conquer The First Decade
2. Nainstalovat patch The first decade 1.03 rev4 Download zde www.mediafire.com - po aplikaci tohoto patche bude C&C na verzi 1.06b Revision 1 a RA na 3.03
3. Nainstalovat C&C95 patch 1.06c revision 3 - multilanguage download zde http://www.moddb.com/mods/command-conquer-unoffici al-patch-106/downloads/cc95-v106c-revision-3-patch - Při instalaci si můžete vybrat rozlišení a nebo můžete použít standartní rozlišení 640x480, po instalaci se to dá upravit přes položku CCConfig a samozřejmě spousta dalších věcí.
4. Nainstalovat Red Alert 3.03 Patch Installer multilanguage download zde http://cnc-comm.com/community/index.php?action=dow nloads;sa=view;down=45 - Jak jsem již psal v bodu 2, RA dostane po aplikaci TFD 1.03 rev4 sice verzi 3.03, ale rozjedou se barvy, když přeinstalujete patch 3.03 patchem 3.03, odkaz bod 4 a v instalaci zaškrtnete položku Change the infantry to the original size, tak po instalaci bude vše v pořádku.
5. Spustit Launcher Command & Conquer The First Decade a hrajte, kterýkoli díl chcete.
Ještě jedna poznámka mě se pod xp stalo, že po aplikování patche TFD 1.03 rev4 při spouštění Tiberian Sun+Firestorm nahlásil, že mu chybí nějaké DLL knihovny, ale po odklepnutí a následném druhém spuštění funguje bez problému, na 7 s tímto problém nebyl.

Jinak ty patche a spoustu dalších věcí, jsem našel zde cnc-comm.com
Odzkoušeno na Windows 7 Home Premium 32 bit.
Na 64 bit jsem to nezkoušel
Přeji hodně štěstí a pokud se povede, tak i příjemnou zábavu a vzpomínání na staré dobré časy.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru