Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Corel Draw 11 šlendrián s pamětí!

Ahoj, jde nějak v Corelu inteligentně kopírovat objekty? Protože soubor měl původně 4 objekty a 1MB ( každý skládají se z dalších vektorových objektů a jedné té samé bitmapy)

PAK jsem 1. objekt na stránku 23x rozmnožil (Pomocí ctrl C ctrl V) a to samé udělat u 2. a 3. objektu. ( u 4.tého jsem se na to vykašlal). SOUBOR má 20MB! Ani komprese do 7z (15MB) nepomáhá ani zip (19MB). Navíc práce s corelem je potom čím dál pomalejší (mám jen 2jádro 2GHz) a ukládání trvá asi 30s a už tak nesabilní COrel je tím víc náchylný k crashi?

Nejde to nějak vyřešit ? Nebo jsem něco přehlídl?
HA! tlačítko duplikovat toto už umí! Takže někdo usoudil že Ctrl C+V je bude zlé a bude důkladně kopírovat objekty i když to lze pomocí copy on write řešit jako u duplicate!

Další věc: Jde nějak v COrel 11 Draw udělat uživatelsky přívětivě, že jeden objekt se vyskládá n*m*krát do mříže na pár kliknutí?

Předmět Autor Datum
podporuje corel iba kopie alebo aj instancie?
hoppus (nereg.) 23.12.2013 16:30
hoppus (nereg.)
To právě nevím, a rád bych to věděl, dokonce bych rád dělal tzv. závislé instance, ale odpověď jsem… poslední
mnua.al 23.12.2013 16:52
mnua.al

To právě nevím, a rád bych to věděl, dokonce bych rád dělal tzv. závislé instance, ale odpověď jsem prakticky napsal, že při ctrl c v se soubor zvětšil z 1 na 20MB a vpřípadě ctrl d duplicate z 1 na 1.2MB. Každopádně bych byl rád, kdyby to bylo nějak poznat.

ALE dostal mě export do pdf! 32MB! (pro 96 kopií) a komprese leda pro srandu králíkům (zip 27MB, zato 7z 4MB!)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru