Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Creative X-Fi Titanium, bulk - nefungují dodané aplikace

Dobrý den. Koupil jsem si zvukovou kartu Sound blaster x-fi titanium a jsem s jejími kvalitami naprosto spokojen. Nicméně se na vás obracím s prosbou o pomoc, protože si už vůbec nevím rady.

Po nainstalování originálních dodaných ovladačů funguje karta perfektně, zvuk je čistý a krásně prokreslený. Spolu s ovladači se nainstaluje Volume panel ve kterém je cca 7 aplikací. Stáhnul jsem si všechny updaty co šli a zjistil jsem že aplikace Creative console launcher a Creative audio control panel a 3Dmidi player nefungují. Ostatní apl. Ano.

U té první aplikace to ohlásí chybu "There are no supported audio device available. You need close the application. Click ok to close the application now ".

A u té druhé aplikace to hodí chybu "The audio device supported by this application is not detected. The application will exit".

Takže sečteno a podtrženo mám přístup k nastavení audio jen přes ovládací panely (základní nastavení) a to je myslím trošku málo.
Mám na desce integrovanou zvuk. kartu Via HD audio. Zkoušel jsem ji v biosu zakázat. Bez úspěchu. Ovladače jsem postahoval manuálně ze stránek výrobce a reinstaloval, a rovněž bez úspěchu. A základní deska je "Asus M2A74-AM" a OS je win 7 ultimate. Prohledával jsem fóra na netu a na českých stránkách o tomhle ani nevědi a na anglických je spoustu diskuzí, ale téměř žádné rady.

Na Alze mě odkázali na výrobce, což je Creative. Ale popravdě jsem nenašel na ně kontakt a ani se mi nechce vypisovat problém anglicky. Na CZC mě ani neodepsali.
Pro větší názornost problému jsem problém vyfotil. Odkaz je zde. Předem děkuji za pomoc.

Změna předmětu, původně: creative X-fi titanium, bulk-problém prosííím pomocte!
Změna kategorie, původně: Hardware (host)

Předmět Autor Datum
Jestli to chápu, stáhl jsi aktuální ovladače. OK. A co aktuální verze těch programů? Ty jsou také po…
host 31.07.2010 21:55
host
Chápete to správně. Stáhl jsem si poslední verzi všech aplikací přes creative auto update..později i…
pidzejj 31.07.2010 22:53
pidzejj
jde ti mikrofon pri konverzaci bez jakychkoliv sumu apod?
CRYPTLoCC 31.07.2010 23:03
CRYPTLoCC
to nevím..mikrofon nemám, ale zvuk se zdá být čistý bez jakýchkoliv šumů...Myslím že tam bude spíš n…
pidzejj 31.07.2010 23:25
pidzejj
Tak problém jak se zdá se vyřešil nakonec sám..zvláštní že až po tom co píšu sem o pomoc...Vyřešila… poslední
pidzejj 31.07.2010 23:55
pidzejj

to nevím..mikrofon nemám, ale zvuk se zdá být čistý bez jakýchkoliv šumů...Myslím že tam bude spíš nejaka chybka s integrovkou..ale jaka..protoze mi nejde do hlavy jak to muze napsat ze audio zarizeni neni podporovany, kdyz ten soft byl k tomu pribalenej..

Tak problém jak se zdá se vyřešil nakonec sám..zvláštní že až po tom co píšu sem o pomoc...Vyřešila to aktuální verze ovladačů, která teď někdy vyšla..Btw problém jsem řešil asi měsíc:-D Jinak díky všem za pomoc a rady..cuss

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru