Avatar uživatele
Merča

Ctěla bych se Vás zeptat na otázku ohledně psů

Máme doma psa fenu (kříženec jezevčíka)rodiče mi budou pořizovat psa(chtěli bychom také fenu.)Má otázka zní:NEBUDO SE NAŠE DVĚ FENY MEZI SEBOU PRÁT?Prosím odpovězte rychle na muj email:merymed@sez­nam.cz Tisíckrát děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5227 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
panenka

2 stejné pohlaví se vždy nesnesou.je to tak např:u pískomi­lů,křečků,pokud by jste fenku chtěli záleželo by to spíše na vaší výchově k danému psi.museli by jste ho to naučit.po určité době by si měli na sebe zvyknout a problem by neměl nastat ale opravdu to záleží na vás jak se ke všemu postavíte vi.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
silverf

Záleží i na věku, obecně by měla Vaše fena „kámošku“ uvítat jako společnost, může to nějakou dobu trvat- musí si vyjasnit, kdo je šéf. Jezevčíci ( i kříženci) jsou nároční na pozornost, chce to jí dělit rovnoměrně řešil jsem stejnou situaci fena baset-pudl+fena křížený jezevčík. Starší fena brala přírustek jako hračku, po letech k nim pes opět kříženec jezevčík – toho akceptovali asi po čtvrt roce. Nemějte z toho strach

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
COVERENDER

Ja myslim ze je to jako s lidmi a zalezi na tom jestli si budou vyhovovat a zvyknou si na sebe nebo ne. My jsme si ke starému jezevčíkovi pořídili jeste mladého yorkšíra, též psa a stary ho přijal jako syna. Hraje se s nim atd ale zároveň mu nepřestává dávat najevo kdo je šéf… ale uplne v klidu…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kwika13

Záleží na vašem čase a trpělivosti. My jsme měly podobnou situaci ale vzaly jsme psy na vodítka a drželi je těsně u sebe ale tak aby se neporvaly a ted jsou z nich nejlepší kamarádky!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
julinka

Mám čtyři fenky,každou jiné rasy,pořízené s většími časovými úseky.I když jsou menších plemen,utvořily pevně semknutou smečku,které se bojí všichni velcí psi v okolí.Jsou velké kamarádky a zažívají spolu spoustu her a legrace.Pes je společenské plemeno a je rád ve smečce.Myslím že Váš pejsek bude určitě rád,že má společnost.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iwetax

Když to bude štěně tak se určitě snesou, podle průzkumů mají štěňata do 6.měsíců vše dovoleno od svích druhů. Pokud bude starší tak záleží na povaze psa, já osobně bych také volila fenku.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek