Avatar uživatele
luci5

Culík nahoře a ,,bolení´´ vlasů

Ahoj … ráda nosím culík nahoru, ale za prvé to mám pořád hrbolaté a moc dlouho to nevydrží, protože mám moc vlasů a za druhé mě z toho vždy strašně bolí vlasy. Nevíte co můžu udělat aby mě nebolely?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2 před 3981 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
marci1

Moc si ten culík neutahuj a nenos ho pořád. Proto Tě to pak bolí. Doma si nech vlasy rozpuštěné. Zkus střídat jiné účesy. Ale některým typům, takovým těm francouzským, to vyloženě sluší, tak se ani nedivím, že ho nosíš ráda.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

Pokud máš dlouhé a husté vlasy, tak chceš-li culík, musíš trpět, poněvadž to potřebuje culík pořádně utáhnout 🙂 . Nos takový účes jen mimo domov.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Damiana

Pro krásu se musí trpět, jestli chceš nosit culík, tak si nestěžuj…:-)
Jakmile začneš ve směru vizáže upřednostňovat pohodlí, tak se připrav na to, že za chvíli se přestaneš barvit (protože to je nepřirozené – blábol), nebo si vlasy rovnou ostříháš (protože je to praktičtější – nesmysl), nebudeš se malovat (protože nestíháš a ničí to pleť – to určitě), místo podpatků začneš nosit hnusné crocksky nebo jinou úchylárnu, nakonec se začneš i ládovat od rána do večera, protože je to jedno, pytlovité hadry obří zadek skryjí – a pak budeš se sebou nespokojená, závistivá vůči upraveným kočkám kolem tebe a budeš prostě jen stará tuctovka. Přesný model pro výběrčí peněz za to, aby ses jim svěřovala s mindráky, nechala si věštit budoucnost nebo plánovala proměnu…
Podobné je to i u mužů, jen místo toho babkovatění je to fotrovatění. Bacha na to. Žena má být vždy a za všech okolností přitažlivou osobou, nejde o to, aby to byla neskutečná nebo dokonce vyumělkovaná krasavice, ale dbát o sebe a užívat si svou ženskost – to je snad její povinnost. Pak ať si nestěžuje, když si za to, jak vypadá může sama…
Důvod proč být neupravená pro mě neexistuje.
… A k tomu culíku. Když ty vlasy pak rozpustíš, tak to za chvíli přestane, tak co.:-) Střídej účesy, protože jestli nosíš culík jen z pohodlnosti, také to není OK.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Andělé Nahlásit

Avatar uživatele
Andělé

Culík nosím vždy při sportování hodně nahoru,vlasy mě nebolí a drží i při hustých vlasech. Chce to vybrat kvalitní gumičku. Nikdy sobě i dceři nekupuji ty na dva „přetahy“,které více nejdou přetáhnout,ale dobře pérovací,ale pozor,aby nebyly zase příliš volné. Mám nejraději širší,z nich pak opravdu vlasy nebolí a dobře drží.
Dami mi píše z duše,plně s jejími slovy souhlasím.:-)
Jsem ráda ženou a také si to pořádně vychutnávám. Nejsem přímo posedlá,ale jako přirozeně dýchám,tak se i stejně o sebe přirozeně starám. Mám své rituály,bez kterých se neobejdu a mám je ráda. Ráno a večer se sprchuju střídavě teplou a studenou vodou,věřím,že na prokrvené tělo celulitida nezmůže a také že zatím si na mě nedovolí…neustále piju čistou vodu,hýčkám si pleť (i bez drahých krémů),miluju sport,bez něj si to nedovedu vůbec představit. Jsem sice štíhlá,ale toužím mít stále pevnou postavu a ta se musí po dvou dětech opravdu vymakat,ale ta dřina za to stojí.
Jednou jsem žena a tak se také podle toho chovám. A jde to i bez finanční zátěže,jen to chce přemýšlet. Nemám na drahé krémy? Vůbec nevadí,najdu si i za pár kaček takový,který mne dokáže hýčkat. Musím ale dobře znát typ své pleti. Obyčejná voda dělá také divy.Nemám na posilovnu? Nějaké sportovní náčiní mám doma a i tam se dokážu překonat a zamakat. Miluju sladké? Vykompenzuju ho pohybem a zdravou stravou,pak můžu jíst nač mám chuť-jak sladké,tak i zdravé. Nemám na nové hadříky.Nevadí,vždyť v dnešní době bazarů si nakoupím vše a ještě k tomu značkové.A tak dále a tak dále.
I za málo peněz je hodně muziky. Jen to chce to opravdu přemýšlet a to i s výběrem gumičky…:-)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Deli

Znám to, taky jsem mívala dlouhé vlasy. Při stažení do culíku nahoru jsou vlasy vlastně přinuceny být v „protisměru“, navíc když to utáhneš, je jim to prostě nepříjemné. Bolí pak jejich kořeny. Vlasům tím docela ubližuješ, takže rada je: nestahovat do pevného culíku nahoře. Udělej si culík níž, nejlíp volný, nebo nos jiný účes. Pokud už budeš chtít mít nutně culík nahoře, tak ne celý den, třeba jen občas na dvě hodinky.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
SuzanKa

Musím jenom souhlasit. Já mám teď tento https://www.clip-in-vlasy.eu/produc­t/category/clip-in-pricesky-51cm-prave-lidske-vlnite/41/clip-in-vlasy-51cm-vlnite---tmavy-m/296 a jako je to senzační. Aplikace pohodlná a účes vypadá fantasticky.

před 1058 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
GabulkaA

S tím jsem měla problém jako malá :D Teď už ne :) Já teď používám clip in culík a to je bevadná věc. V účesu to vypadá fantasticky :)

před 1090 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Lurenka

A koupila sis ho taky od clip-in-vlasy.eu? A dá se ten culík upravovat? Jako myslím umývat, natáčet, žehlit? Je dělaný z pravých vlasů?

Avatar uživatele
Kukulinek

Příspěvek smazán administrátorem.

Avatar uživatele
SuzanKa

Hele, já jsem se dostala do stádia, kdy už bez clip in ani nevylezu z domu. Z clip in vlasy.eu jsem si koupila culík a mám i clip in a super. Do účesu je to super :)

před 1029 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Lurenka

Takže ty s tím shopem máš zkušenost? Koupila sis od nich i clip in culík? Jak vypadá v účesu? Je poznat, že to je clip in?

Nový příspěvek