Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Cyanogenmod 10 a Sencor Element 7 v3

Zdravím

Vlastním tablet Sencor Element 7 v3 a jelikož už mám s Cyanogenmodem zkušenosti(Používám na LGP500 poslední CM11 a nemůžu si stěžovat) rozhodl jsem se nahrát jej i na tablet.Menší problém se vyskytl v momentě kdy jsem zjistil že pro tento konkrétní tablet Cyanogenmod nebyl dosud vydán.Po nějaké době strávené na stránce xda-developers jsem však narazil na ROM verze 10 pro tablet Allwiner A13,který je v podstatě dvojčetem toho mého(Stejný hardware,displej,výbava i software).Teď si jen nejsem jistý zdali by to fungovalo,i když jsou oba tablety zcela identické jen vyráběné pod jinou značkou.Myslíte že by to fungovalo?

Předmět Autor Datum
moze a nemusi, je len na tebe ci to risknes. Uz u neoficialnych ROM mas iste riziko, a ked ani neofi…
shiro 12.04.2014 11:26
shiro
Další otázka je jestli to tomu tabletu prospěje,pokud se flash podaří.Hardwarově to není žádný zázra…
alcapone 12.04.2014 11:31
alcapone
Už je to sice chvilku starší téma ale zajímalo by mě jak to dopadlo. Moja nafasovala onen Sencor ele… poslední
IkaSGC 26.12.2014 15:46
IkaSGC

Další otázka je jestli to tomu tabletu prospěje,pokud se flash podaří.Hardwarově to není žádný zázrak(Řekl bych že je v některých ohledech slabší než můj Optimus One).Jde mi jen o to alespoň trochu zmírnit to příšerné zasekávání které mi občas pěkně otravuje život.

Už je to sice chvilku starší téma ale zajímalo by mě jak to dopadlo. Moja nafasovala onen Sencor element 7 v3 krám. Šíleně to seká už při pár aplikacích, kvalita kamery je šílená a nemožnost instalovat aplikace na SD kartu je do nebe volající. Druhá rom by možná mohla některé chyby kompenzovat ale netuším kde ji sehnat, tedy kde sehnat kompatibilní ROM. Díky za jakékoli info.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru