Avatar uživatele
Oprah

Císařský řez a další porod

Před dvěma lety mi dělali císařský řez.Nyní jsem v sedmém měsíci těhotenství,a občas cítím jakoby mě jizva táhla.Můžu si sama požádat o druhý císařský řez,nebo se provádí automaticky.Někde jsem četla že může jizva při porodu prasknout.Máte s tím dalším císařem některá z vás zkušenosti?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda, iwetax před 5023 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Earl Sin

Nemám s tím zkušenosti, ale moje žena nyní rodila císařem a bylo jí jejím doktorem sděleno, že případný druhý porod bude mít také císařem. Ale váš doktor by měl podat přesnější informace. Nebojte se ho na to zeptat.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iwetax

Podle mě se vás doktor bude ptát. Na pokoji jsem ležela se dvěmi maminkami a ty žádné komplikace při druhém těhotenství neměli a šli na císařský řez , protože ho v prvním těhotenství měli. Tak je to asi na vás.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
pekynka

Je to tak pokud jste již rodila a provedli Vám sekci – císařský řez, mělo by to tak být i po druhé jako prevence ruptury dělohy. Třetí těhotenství se již nedoporučuje, neboť děloha je příliš zjizvená a hrozí její prasknutí už v ranných stádiich těhotenství.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Čarodějnice

Moje sestra rodila první ditě císařem a druhé normální cestou a druhý syn měl 4,20kg bez problémů.Já osobně jsem byla na operaci mám řez jako na císaře ,rodila jsem potom třikrát dvakrát normální cestou jednou císařem a problémy jse neměla.Vše záleží na rodičce a okolnostech které nikdo nemůže předvídat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek