Avatar uživatele
Kepler

Cítíte satisfakci a uspokojení, když vám za odpověď přidá palec osoba o které víte, že je v daném oboru dobrá?

Nebo je vám to jedno, hlavně že je bodík? Uživatele, kteří rozdávají palce každému nebo podle obliby nepočítám (někdy se to ale překrývá).

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? dudu, ivzez, Lamalam, Anikitos, independent, aliendrone před 2309 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
JájsemRaibek

Ano, cením si toho. Třeba v oblasti pracovní od Ivzez, tak vím, že jsem se nespletl a poradil dobře.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

Jo, podobně jako Raibek. Potěší, když mi můj názor potvrdí někdo o kom vím (nebo alespoň tuším), že ví 😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

I pro mne byly palce (bodíky) DOST důležité, dokud jsem byl pouze „registrovaný“. Přeci jen je denní limit 5 silně omezující, takže jsem si zahrával s myšlenkou si pomoci „trošku mimo rámec pravidel“, abych ho obešel. ;) :)

Nakonec převládla pohodlnost/lenost s tím, že 100b tak jako tak rychle dosáhnu, tudíž vynakládat na to energii se nevyplatí. Nyní s limitem 25 (který asi nikdy nevyčerpám, ono to dost dobře ani nejde) jakékoliv bodování navíc postrádá smysl. (pro mne) ;)

Pokud ale vidím u své odpovědi větší počet palců, nebudu zapírat – těší mne to. Někdy se dívám (především v určitých tématech otázek, které mne osobně berou), kdo mi palec dal. (Jsem v tom celkem nesystematický, stejně tak jako v udělování palců – když mám „svůj den“, nedám, NEDÁM!! Jindy zase nadělím palec odpovědí, která nemusí být formálně bezchybná, zato mi přijde vtipná či trefná, no. Však na palcích svět nestojí a Boeing si za ně nikdo nekoupí, že? :D :D)

Když ale dá palec někdo o kom si myslím, že jeho názory/rozhled stojí za povšimnutí, je to samozřejmě LEPŠÍ, než palec od tazatele typu: „Jak dlouhí jeto čas, kdyš se kope hrop než sevikope?“ ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ivzez

Ano.
Těší mne ocenění od lidí, u kterých mám pocit, že vědí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek