Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DIRT 3 Rady a tipy

Zdravím tak začal jsem hrát hru Dirt 3 a rychle jsem pochopil že Rally není žádná sranda a že řidiči rally to nemají vůbec jednoduché:-)Potřeboval bych nějaké rady jak tu hru slušně zmáknout.Hraji na gamepadu.Občas mi auto podřadí a nemůžu se rozjet,pochopil jsem že musím regulovat rychlost páčkou(gamepad)ale i tak to není žádná sranda:-)Právě zatáčky a regulování plynu rychlosti mi dělá největší problém asi to bude chtít trénink zatím jsem Looser:-/Kdybyste s tou hrou někdo měl zkušenosti nejlépe na gamepadu tak poradte.Budu rád i za nějaké tipy k této hře.

Předmět Autor Datum
Ja som si kupil cez inzerat za 40€ volant Logitech MOMO Racing a to je uuuuplna parada. Perfektne od…
vavrapeter 26.07.2011 04:38
vavrapeter
Zdar, můžeš eventuelně ve hře CONTROLS/ADVANCED WHEEL SETTINGS lehce poladit nastavení - nástup brzd…
Tuky 27.07.2011 00:27
Tuky
Ahoj. Jak se dostanu v menu k šampionátu? Pořád jezdím samostatné okruhy nebo plním soutěže, ale šam… poslední
hatik 29.11.2011 22:40
hatik

Ja som si kupil cez inzerat za 40€ volant Logitech MOMO Racing a to je uuuuplna parada. Perfektne odozvy na volante na rozne povrchy a plyn si v zakrute nohou krasne regulujes a zakruty vyberas krasne smykom. Hlavne tie starsie auta so zadnym nahonom. To si tu hru este len potom vazne uzijes. Proste super zazitok.

Zdar, můžeš eventuelně ve hře CONTROLS/ADVANCED WHEEL SETTINGS lehce poladit nastavení - nástup brzd, citlivost plynu atd. Jinak hru valim co vyšla a jediná rada, jak dojíždět mezi prvníma je - pětku plnej, nebrzdit. Pro majitele karet geForce si dovolím vložit výsledek Benchmarku a rozdíl mezi 275.33 a 275.50 ovladači /zatím jen beta v./, kdy si hra opět polepší. http://imageshack.us/photo/my-images/62/dirt3gefor ceresults.jpg/

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru