Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DVB-T a LCD a DVD(rec)

Mám malý dotaz mám problém chci si koupit novou LCD televizi a DVD recorder a myslím do budoucna. Jak udělám to, že DVD nemám dvb-t tuner a chci na něm nahrávat zatím co je vyplá televize protože ta dvb-t tuner má tak jak to zapojit aby sem mohl TV vypnu a recorder nahrával. Vím, že video šlo tak že signál šel do videa a pak do televize ale tet nevím nic.

Doufám že my pomůžete klidně dodám že DVD i LCD bude Samsung a hodlám to propojit přes HDMI a časem dodat i domácí kino.

Doufám, že mi pomůžete a dopředu děkuji a omlouvám se za pravopis píšu ve spěchu.

Předmět Autor Datum
Pokud chcete nahrávat z DVB-T tuneru televize (když DVD rekordér ho neobsahuje), pak musí televize b… poslední
anarchist 26.08.2008 22:32
anarchist

Pokud chcete nahrávat z DVB-T tuneru televize (když DVD rekordér ho neobsahuje), pak musí televize běžet a vy navíc nesmíte po dobu nahrávání přepnout program. To je dost nešťastné. Navíc dochází k nesmyslné opakované digitalizaci a tím degradaci zaznamenaného obrazu i zvuku. To ovšem platí téměř bez výjimky i pro DVD rekordéry s vestavěným DVB-T tunerem! Řešením je harddiskový DVB-T rekordér s USB, který nahrává přesně to, co je vysíláno (tip). Chcete-li pak vybrané nahrávky umístit na DVD, stáhnete je přes USB do PC a provedete na nich již jen tzv. authoring, který nemá vliv na kvalitu záznamu.

...a omlouvám se za pravopis píšu ve spěchu.

Pravopis nemůže být nikdy ovlivněn tím, kolik času na sepsání textu máte.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru