Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Adobe flash player prestal fungovat(firefox)

Ahoj mam takovy problem.Z niceho nic(od vcera) mi prestal fungovat flash player.Ne ze uplne nefunguje ale musim ho na kazde strance pokazde zapinat.Mam starsi verzi 11.2 pac novejsi mi delaji problemy.Koukal jsem do nastaveni ale neni tam nic nez aktualizovat nebo zakazat.Nevite nekdo co s tim?Nechci novy pac mam strach ze to zase bude delat bordel :/

Předmět Autor Datum
V tom vyskakovacom okne mas predsa ze "activate all plugins" - for this site, to znamena ze pre danu…
MM.. 20.03.2013 17:47
MM..
Jo prave ze to jsem zkousel hned jenze po vypnuti a zapnuti pc se to musi udelat zase...no tak v tom…
Hasek 20.03.2013 18:19
Hasek
co presne si teda udelal? Ja som si skusil kliknut na Always deactivate all plugins for this site, a…
MM.. 20.03.2013 18:44
MM..
Jak je napravo nahore vedle sipky zpet cervena kostka flashe...tak tam...a jak koukam staci jen vypn…
Hasek 20.03.2013 18:55
Hasek
Pytam sa ze na co presne tam klikas v tom vyskakovacom okne. Keby si klikal presne na to co pisem ta…
MM.. 20.03.2013 18:59
MM..
Jak je napravo nahore vedle sipky zpet cervena kostka flashe V normálním Firefoxu nejsou šipky Vpře…
IQ37 20.03.2013 21:12
IQ37
to neni click to play (to mam na false a urcite aj on) to je tym ze mame stary flashplayer 11.2 ptz… poslední
MM.. 21.03.2013 00:48
MM..

V tom vyskakovacom okne mas predsa ze "activate all plugins" - for this site, to znamena ze pre danu stranku ho povolis navzdy. este som to netestoval ale malo by to takto fungovat. Skusal si to takto? Na jakej stranke to nefunguje?

Zmysel to ma ten ze flashplayer je deravy srot a teda ak ta nieco presmeruje na nejaku novu stranku (ktoru si este nepovolil) kde by bol zavadny flash tak to proste rucne nezapnes pre danu stranku a nezaviri sa ti PC, zapinat by si to mal len ked vyslovene chces vidiet flash obsah na nejakom webe a vies ze ten flahs obsah je nezavadny (neobsahuje trojany apod)

P.S. mna skor otravuje ze nemozem nastavit "uz ma neotravuj zapnem si to ked ja chcem" :D

co presne si teda udelal? Ja som si skusil kliknut na Always deactivate all plugins for this site, a vidim ze si to firefox ulozil do profilu (users\meno\data aplikaci\mozilla\firefox\profiles) do suboru permissions.sqlite danu stranku, nevidim dovod preco by to po zapnuti PC malo zmiznut (netestoval som este), klikol si teda na co presne? ("Always activate all plugins for this site" alebo kam presne klikas?)

to neni click to play (to mam na false a urcite aj on) to je tym ze mame stary flashplayer 11.2 ptz nove verzie flashu su uplne sracky. A posledna aktualizacia FF zo vcera si povedala ze stare flashe su fuj. A vyskakuje tam taka oranzova kocka na liste a z neho popup okno. Tam sa da okrem ineho ale nastavit aj ze pre danu stranku VZDY flash aktivovat alebo neaktivovat a to si FF aj zapamata (co som mu aj pisal)

BTW. ja ten FF milujem ptz tymto padom som vlastne zistil ze ten flash vobec nepotrebujem a ze browsovanie je 2x rychlejsie :-D (normalne sa az divim ze kde vsade boli flash sracky ktore som si doteraz ani nevsimol)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru