Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DVD-RW nelze vymazat

Dobrý den, prosím Vás zase o pomoc. Nejde mě na PC vymazatr DVD-RW!!! a přitom to vždycky šlo!!! Ještě asi před 14 dny to bylo v pohodě, ale teď to háže chybu, že došlo k problému s vymazáváním. Zkoušel jsem nové DVD-RW TDK a dnes jsem koupil nové EMTEC a furt to stejný!!! Prosím o radu, vždy to šlo a teď nic... není někde něco vypnutý??? Děkuji David Vladík

Předmět Autor Datum
Ak si skusal aj nove medium a nejde tak je pravdepodobne vadna vypalovacka. V kazdom pripade aby sa…
MM.. 04.06.2008 17:29
MM..
Nemáš v nějakém programu (třeba Alcohol 120%) nastaveno "ignorovat typ média" nebo něco podobného? V…
karel 04.06.2008 17:33
karel
Dobrý den, je tam napsáno: Došlo k chybě při vymazávání disku! Program mám Nero 6.6.0.8. Dřív to nor…
Davkau 04.06.2008 17:40
Davkau
Dobrý den, ještě jednou, DVD-RW vve stolním PC vymazat nejde, ale filmy normálně vypálit jdou. Ale z…
Davkau 04.06.2008 18:41
Davkau
Pisal som ti skus live linux a uvidis co je vadne. To mas problem dat do www.google.com slovo knoppi… poslední
MM.. 04.06.2008 20:48
MM..
Dobrý den. Před časem jsem měl stejný problém s mazáním DVD-RW i DVD+RW. Používal jsem vypalovačku L…
pcfanda 04.06.2008 18:44
pcfanda
Mnohokrát děkuji, mám také rekordér z HDD SONY, takm schválně to také zkusím, co to udělá... každopá…
Davkau 04.06.2008 18:51
Davkau

Ak si skusal aj nove medium a nejde tak je pravdepodobne vadna vypalovacka.
V kazdom pripade aby sa vylucil vplyv nejakeho problemu s ovladacmi vo Win, je dobre skusit nejaky live linux (napr. knoppix, ubuntu), stiahnes .iso, vypalis si CD "vypalit z obrazu", (ak nejde vypalovat ani CD u teba tak vypal niekde u kamosa) a skusit nabootovat potom z toho CD live linux a tam je tiez program na mazanie CD/DVD, neviem zhlavy aky je tam a v ktorom z nich (v knoppixe je urcite nieco uz som to pouzil), skus si tam preliest vsetky menu a najst nejaky burning software a potom zvolis erase medium, quick erase. Ak to klapne tak je problem vo win, ak to neklapne ani v linuxe tak je problem vypalovacka (skontrolovat kabely, reklamovat).

Dobrý den, je tam napsáno: Došlo k chybě při vymazávání disku! Program mám Nero 6.6.0.8. Dřív to normálně jelo a ted nic. Jo ale normální filmy když vypaluji na DVD-R, tak to jede, ale smazat z DVD-RW to prostě nejde. Děkuji

Dobrý den, ještě jednou, DVD-RW vve stolním PC vymazat nejde, ale filmy normálně vypálit jdou. Ale zkoušel jsem to DVD-RW vložit do notebooku a tam normálně vymazat jde, teď ho zrovna mažu. Myslíte si, že je opravdu vadná vypalovačka na stolním PC - i když normálně kllasická DVD-R vypaluje??? Děkuji za odpověd.

Dobrý den.
Před časem jsem měl stejný problém s mazáním DVD-RW i DVD+RW. Používal jsem vypalovačku LG byl to myslím typ 4263b. S tou jsem pak po nějakém čase měl stejný problém.Všechna optická média DVD-RW,lhostejno zda formátu plus či mínus,po formátování nebo vymazání mechanika znovu nenačetla a navíc byla " neviditelná " i pro vypalovačky jiných značek. Také jsem laboroval s firmware, bez výsledku. Pak mne napadlo pokusit se iniciovat-naformátovat jeden z DVD-RW v mém DVD rekordéru s HDD zn. Pioneer, který vypaluje jen na mínusová média. Po iniciaci v tomto rekorderu se RW-čko vzpamatovalo a načetla ho jak mechanika LG i Samsung. U kamaráda,který má nějaké kombo DVD a VHS jsem stejným způsobem inicioval i média DVD+RW. Celkem jsem takto zprovoznil čtyři RW-čka. Pálit na ně jsem mohl i v té LG, ale pro jistotu jsem je raději formátoval v mechanice Samsung,kterou jsem si pořídil. Doporučuji tento postup vyzkoušet.Celkem zajímavou diskusi k tomuto problému jsem našel na 130.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru