Avatar uživatele
Skinn3r

Da se vubec neco delat proti tomuhle statu ?

Vzbourit se a bojovat nebo vam je nak tak jedno ze se tu krade a plati cim dal vic a vetsi poplatky ? A jeste ke vsemu ma stat vsechny pod palcem staci obalka a ste u soudu dokud vas neoskubou na bezdomovce .

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Alesh před 4364 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

A nebylo by lepší udělat něco PRO tento stát ?…:D

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
ratava

A není stát jakýmsi „zrcadlem“ jeho občanů?
Ono je hezké rozčilovat se v hospodě s partou kamarádů, ale většinou tím to u většiny z nás končí… Možná, kdyby se obyvatelé ČR více zajímali o dění ve své zemi a nerozčilovali se, až když je vše dohodnuto a podepsáno a „zaplaceno“ (-přeplaceno, uplaceno…)…
Ruku na srdce, ale kolik lidí si chodí např. číst úřední desky, kde bývá vyvěšeno, že ten a ten den se bude zastupitelstvo rozhodovat o přijetí/ zamítnutí toho a toho… Jestli jeden obyvatel ze sta? A ti ostatní pak už jen lamentují stylem: " To to zase vymysleli! Postavili nové to a to, ale že nemáme tamto a tamto, to je vůbec nezajímá…" Ale žádost (byť o „hloupé“ lavičky v parku, bezpečnější přechody, bezbariérové přístupy…) nenapíše nikdo z nich…
A tak je to se vším… Nadávat, až když je vše uzákoněno, je už trochu pozdě, protože i ta lidmi vydupaná změna zákonů něco stojí (stejně tak volby a pod.).
Možná by stačilo, kdybychom se přestali zajímat o to, která celebrita kdy- kde- s kým- kde- a proč… A začali se zajímat o skutečně důležité věci… (a tímto zároveň děkuji těm, kteří tak již dělají…)

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?tom004, ReHu Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Vždy se dá něco dělat. Nejsme ve válečném stavu. Lze se zapojit a bojovat všemi možnými legálními prostředky. Začátek je u voleb

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Drab to vystihl v podstatě vše. Jenom podotýkám že to chce u voleb přemýšlet, což bohužel není moc běžné. Volit stylem já ti dám buřta, nebo vám necham zazpívat Lucii Bílou a ty mně dáš hlas, je opravdu pouze pro slaboduché od slaboduchých.
Na druhé straně jsem slyšel od vysokého činovníka jedné strany jak se v místních komunálních volbách nechalo bez zkrupulí uplatit ( ani to za to nestálo)
1400 !!! voličů. Nakonec si povzdechl "co chcete dělat jdyž se na t
Doplňuji:
Pokračuji , nějak jsem to nechtěně odeslal !!

…když se na takovéto malé platformě nechá uplatit tolik lidí ! Má pravdu . Pokud se budou lidé takto chovat , nedá se dělat nic . Bude to jenom horší.

Upravil/a: mosoj

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Alesh

Státu? Na té druhé straně nestojí stát, ale nazvěme to „elita“ (i když pod slovem elita si člověk zpravidla představuje něco jiného). Celá sranda pak je o tom, jestli k té elitě patříš nebo ne, pokud ne, pak patříš k „mase“ a ta může tak akorát držet hubu a krok. Tak to bylo je a bude. A volby? Volby nic, absolutně nic nevyřeší, protože pouze a jen vymění část elity u toho pseudokormidla. Za nitky tahá ve skutečnosti úplně někdo jiný a má to moc dobře vymyšlený. A řešení: dostaň se k elitě, pak budou zákony poslouchat tebe a ne naopak, peněz dostatek a jen se budeš smát, jak ostatní chudáci z masy na tebe musí dělat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Amie

jak říkám dokad neuděláme defenestraci tak na tech pohodlných židlý budou dřepět furt.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aramah

Volit dobrý,myslet fajn,
ale koho volit, vždyť tam není nikdo, kdo by za to stál.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Ak budete bojovať proti tomuto štátu (český občan proti Českej republike) dopúšťate sa trestného činu vlastizrady. Štát to sú všetci občania toho štátu.
Môžte bojovať proti spôsobu riadenia štátu aktívne, alebo pasívne pri použití všetkých legálnych prostriedkov…
Zúčastňujete sa predsa voieb, kde svojim hlasom vkladáte dôveru vo svojho kandidáta do riadiacích štruktúr štátu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
tom004

>ratava< odpověděla i za mne.Dík,za perfektní odpověď.

před 4364 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
mosoj

Alesh mně sedl do noty. Nedávno jsem zde psal ano Vovka měl pravdu !!!!

před 4364 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek