Avatar uživatele
liblice-b

Da se vylezt na stozar v Liblicich?

Zdravim, jeden muj znamy se bavi tim, ze leze na vysoke budovy, kominy, stozary a podobne, hleda vzdycky nejvyssi misto. Nic tam nekrade ani nerozbiji, jen se kocha vyskou a krajinou. A planuje ze se na podzim vyda na Liblicky stozar, ktery je nejvyssi stavbou v CR. Ukazoval mi fotky a je tam snadny pristup, nizky plot a nejspis ani zadne kamery a rikal, ze i kdyz tam naka kamera je, neznamena to ze u ni 24 hodin nekdo sedi a monitoruje tu vez, takze pry neni problem tam vylezt, aniz by se to nekdo dovedel. Mate s tim nekdo zkusenost, ze jste lezli na podobny stozar nebo primo na Liblice, nebo znate nekoho kdo lezl? Divil bych se kdyby tam uz hodne lidi nevylezlo, kdyz je to tak snadno pristupne. Prece jen je to nejvyssi stavba v CR, a jedna z nejvyssich v Evrope. Tak me zajima, jestli je tu nekdo od Prahy, kdo by mel prehled co se deje v okoli a jak casto se najde nekdo, kdo tam vyleze, a taky jak je to se zakonem, jestli se na to vztahuje primo nejaky paragraf, jako na vstup na cizi pozemek a co by mu hrozilo v nejhorsim pripade. Napiste proste vsechno co o tomhle tematu vite

Zajímavá 0 před 2843 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
JájsemRaibek

Doporučuji shlédnout kousek tohoto dílu https://youtu­.be/Os_rBpEhh8Q?t=14m47s a pak vymýšlet vtákoviny.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
suaeda

Existuje zajímavá společnost Svaz českých komínářů, kteří mají zmapované veškeré výškové cíle u nás. Ale dělají to bezpečně a v žádném případě neriskují a nelezou sami.
www.kominari.cz

Upravil/a: suaeda

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Rocker

Já myslel,že stožáry u Českého Brodu jsou vyšší,než ty u Libic.Lezení na stožáry chápu,já zase prolézám a fotím opuštěné budovy-domy,továrny apod.,takže taky často lezu na cizí pozemky.Zatím jsem žádné velké problémy neměl,jen z jednoho opuštěného divadla v Praze mě vyvedla ochranka.Pokud nic nepoškodíš ani neukradneš,většinou ti nikdo nic vážného neudělá.
Jinak pokud jsou tam kamery,můžou mít pohybový čidla nebo jsou se záznamem,ale pokud tam nic nezničíš,asi tě podle záznamu hledat nebudou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek