Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Další člověk, který má problém s myší...

Zdravím. Rád bych poprosil o radu. U počítačové hry (konkrétně Warcraft 3: Frozen Throne) jsem si všiml, že má myš tropí hlouposti. Kurzor se chvěje, má postava se často odznačuje (tzn. jako kdyby se samo používalo pravé i levé tlačítko myši bez toho abych jej zmáčkl), jako kdyby sama jezdila po podložce a jako kdyby se samo používalo kolečko (postava se oddaluje a přibližuje pořád dokola) atd. Stane se tak vždy až po několika minutách hraní. Podobně problémy ve Windows a jiných hrách příliš nepozoruji, maximálně občas se myška někde trhne.

Problém je trochu složitější. Vyměnil jsem totiž už několik myší, podložek, vyzkoušel jsem každý usb port v NB a dokonce jsem ručně nainstaloval nejnovější ovladače a problém ne a ne zmizet. Také jsem počítač projel antivirem a nic nenašel.

Ocenil bych nějaké nápady, čím by to mohlo být nebo dokonce jak problém odstranit. Díky předem. NB je tento: ASUS N73SV-TZ345X a myš nejčastěji používaná tato: LOGITECH RX250

Předmět Autor Datum
skus zakazat touchpad, resp. skus aj odinstalovat jeho driver.
MM.. 29.08.2011 21:10
MM..
pro zkoušku by mělo stačit když ho vypne ne? vetsinou to je fn + nejaky f tlacitko
tom.win 29.08.2011 21:21
tom.win
no ved ked to stacit nebude tak to moze skusit zakazat v spravci zariadeni a ked ani to stacit nebud…
MM.. 29.08.2011 21:30
MM..
Takže problém vyřešen, stačilo vypnout touchpad, to by mě jen tak nenapadlo. Díky moc lidi. poslední
martin n 30.08.2011 07:43
martin n

no ved ked to stacit nebude tak to moze skusit zakazat v spravci zariadeni a ked ani to stacit nebude tak moze aj odinstalovat ovladac na test, potom ho samozrejme zas nainstalit (web vyrobcu notebooku). Oni sa mozu aj ovladace nejak ovplyvnovat, je to vzdy maglajz s ovladacmi mysi, a hlavne s nastaveniami mysi v ovl.panely - mys, tam sa to nejak divne ovplyvnuje. Ale asi zavisi aj od Win a od toho co za ovladace tam instaloval. Ak tam uz niekedy instaloval aj nejake ovladace mysi Genius alebo Trust, tak urcite odinstalovat z pridat ubrat programy, ovladace tychto znaciek su garancia problemov.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru