Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem DeusEx 3, Human Revolution - zkušenosti, postřehy

Včera jsem vytáhl ze zásobníku DeusEx3 (koupeno v létě i s DLC za pár kaček na Steamu) a po několika hodinách hraní hodnotím hodně, hodně vysoko. Kdo má rád cyyberpunkové RPG (DeusEx 1, System Shock 1+2, s přimhouřením očí Bioshock 1+2) a nehrál to, vřele doporučuji. Stylem "Serious Sam" to ale hrát nemá smysl.

Hraji "tichý režim" dle volby někde na začátku příběhu, ale většinou to dopadá tak, že se někam šikovně schovám (ventilačky, střechy) a protivníky likviduji třeba větracími mřížkami. Pak je jedno, zda uspávacími šipkami či pistolí; ono jich je tam vždycky více pohromadě, ležícího si brzy všimnou a chytnou chaos. Jen občas se mi podaří elegantní likvidace s nepozorovaným odtažením; vlastně se o to ani moc nepokouším.

Nemohu se rozhodnout, jaké augmentace pořizovat. Zatím mám 5 možností, nevyužil jsem dosud ani jednu (hraje se mi dobře i bez nich). Vyčkávám, co bude dál (třeba ze hry vyplyne, co bude nejvhodnější či nejefektivnější). Podle všeho asi nebude možno pořídit vše (v DeusEx 1 to šlo, využitím bugu s opakovaným získáváním XP bodů za zprovoznění jakéhosi zařízení - stačilo je vypínat a při opětovném zapínání XP naskakovaly donekonečna), bude třeba vybírat.

Jakým směrem jste se (kdo jste to hráli) ve výběru augmentací dali vy?

-------------
V jednom hacknutém PC jsem našel "nigerijský dopis" :-D

loading...
Předmět Autor Datum
Dohráno. Pravděpodobně nejlepší velká hra, co jsem za posledních 5 (možná i více let) hrál. Do mých…
L-Core 05.10.2012 15:47
L-Core
Ad neviditelnost - zalezi akym stylom to hras, ja som isiel na achievement, ze nezabijem nikoho okre…
Michal2 05.10.2012 17:10
Michal2
Moc těžké pro mě. Achievement Ghost za nějakou misi bez výstřelu/spatření jsem dostal (zkraje), ale… poslední
L-Core 05.10.2012 17:43
L-Core

Dohráno.

Pravděpodobně nejlepší velká hra, co jsem za posledních 5 (možná i více let) hrál. Do mých TOP 5 se určitě vleze. Nejsem si zatím jist, zda nevystřídá u mě DeusEx 1 z TOP 3, čas ukáže.

Možností pro augmentace nakonec (snažil jsem se poctivě plnit i všechny vedlejší úkoly a zámky a PC raději hackovat - jsou za to XP body) je docela hodně; přidělil jsem nakonec všechny získané Praxis, ale některé jsem vůbec nepotřeboval využívat (neviditelnost).

Čeká mě DLC, Missing Links, ale až časem, dám si od cyberpunku chvíli pauzu.

Moc těžké pro mě.

Achievement Ghost za nějakou misi bez výstřelu/spatření jsem dostal (zkraje), ale spíše jsem volil kombinovaný postup: Něco uspat, něco obejít, přeprogramovat střílny a roboty ;-), zbytek likvidovat hrubou silou. Snažit se všechno prolézt (spousta XP). Ze zbraní jsem vůbec nepoužil kuši, brokovnici, taser, granátomet, laserovou a plasmovou pušku. Jednou nebo dvakrát raketomet a rotačák.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...