Avatar uživatele
apolo

DiS uvádí jen ty,kteří chtějí ze sebe dělat něco čím nejsou a chtějí být středem pozornosti.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4199 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

No dobře, a kde máš otázku? Ty nečteš pravidla, jak má otázka vypadat?
Přesto odpovím – znala jsem člověka, který si celý život psal ke svému jménu „diplomovaný technik“. Taky trpěl zřejmě utkvělou představou, že si tím dodá na patřičné důležitosti.
Ještě jsem se setkala s dalším podivínem, který si jméno Nikolaj psal před své příjmení tak, aby to vypadalo jako Ing. Ten evidentně měl potřebu vyrovnat se svému vysokoškolsky vzdělanému společníkovi ve firmě. Když mu na to občas někdo naletěl a „tituloval ho“, tak z toho měl neskrývanou radost. Věřím tomu, že je to jeden z těch, který by rád podpořil plzeňské trhy s tituly.
K zařazení do kategorie DiS musí děvčata splňovat podmínku předepsaného vzdělání. Také považuji toto označení za titul neakademický, čili bych ho před jménem nepoužívala, ale někteří lidé si myslí, že tím dávají světu najevo, že jsou o nějaký stupínek výš. Ještě dobře, že si před jméno nepíší, že jsou absolventy autoškoly.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

DiS je neakadamický titul, diplomovaný specialista a uvádí se za jménem. Používají to absolventi VOŠ (vyšší odborná škola).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

To nám sděluješ ? a nebo se ptáš ?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Vzdělání a práce