Avatar uživatele
rob1

Dlouhé vlasy

Zdravím,

jsou to cca 3 měsíce, co jsem si řekl, že bych mohl zkusit mít dlouhé vlasy. Ovšem mám je hodně kudrnaté a ted nevím co s nimi. Mám hlavu jak afro a když je učešu tk to moc nevydrží. Nechci na ně plácat gely. Myslíte, že bych si je mohl nějak prostříhat – boky, trošku vzadu..?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? redy, briketka10, gagaga před 3787 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zzzzz

Vyzkoušej gumu na vlasy, trochu je to uhladí a netuhne to jako gel.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Zkusila bych prostředky pro narovnání vlasů,šampony a tak.Existuje i trvalý prostředek,ale je moc drahý a musí se chodit na aplikaci i na odrosty.Nebo snad něco tady
http://zena.cen­trum.cz/clanek­.phtml?old_ur­l=zena/moda-a-krasa/2011/2/21­/clanky/perma­nentni-narovnani-vlasu-staci-dve-hodinky/
ale mě osobně se kudrnaté vlasy líbí, a pokud bys je nechal narůst víc do délky,tak by ani to afro nebylo tak znát,vždycky můžeš dát vlasy do culíku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

Kudrnaté vlasy potrebujú okrem iného svoju dĺžku. Hlavne tento problém je u mužov, ktorí z krátkych vlasov prechádzajú na dlhé. Tri mesiace je naozaj veľmi krátky čas na „ukľudnenie porastu“, v priemere to trvá asi najmenej pol roka, až sa začnú akosi prejavovať, ale svoju krásu tak asi až po jednom roku. Dovtedy, ich je dobré jemne prevzdušniť, ale hlavne nemať ich zapotené (to vytvára tú džungľu)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
briketka10

taky mám hodně kudrnaté vlasy, kdybych
se ostříhala byla bych, jako lvice, proto
nosím delší cop povolený na stranu i u
mužů jsem ho viděla a nyní v zimě, když
se nosí různé šály, bundy apod.je to hezké..

před 3786 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek