Avatar uživatele
rady74

Dlouhé vypínání…

Strašně dlouho mi na notebooku trvá než se vypne a pak se objeví něco anglicky,že je něco špatně a jestli to chci přepnout do nouzovky nebo normálně.Nevím ne­vím

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, rynek878 před 5084 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
rynek878

je docela možné,že Vám na pozadí běží jeden nebo více programů a každý potřebuje nějaký ten čas na ukončení.Bylo by dobré si zjistit kolik programů se vám při startu spouští a kolik jich vlastně potřebujete.
Doplňuji:
zde je jeden způsob:
Vypnutí Vašeho počítače primárně závisí na počtu spuštěných procesů. Bežně je nastaven čas něco kolem 5000 ms. Zde uvednu příklad jak tento čas podstatně zkrátit.

Spustíte si příkazový řádek a do něj napíšete příkaz „REGEDIT“. Zobrazí se Vám okno Editor registru. Proklipete se HKEY_LOCAL_MAC­HINE/SYSTEM/Cu­rrentControlSet/Con­trol. Ve složce Control najdete „WaitToKillSer­viceTimeout“. Ten editujete ( ve většině případů je čas nastaven na 5000 tzn. 5000ms vypínání na jednotlivý proces ) ntřeba na „3000“. Změnu uložíte a počítač restartujete. Změna – rychlost vypnutí PC by měla být znatelná.

Upravil/a: rynek878

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
sobol

Možná by pomohlo kdybys sem vložil to „něco“ anglicky, ale většinou to bývá zaneřáděným systémem po mnoha instalacích a odinstalacích nebo pádech programů. Doporučuji zkusit nějaký osvěžující program, CCleaner, TuneUp, …

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek