Avatar uživatele
Zvědavý

Do jaké miry existuje spojitost mezi Trumpem a Putinem?

Jen jsem něco slyšel ale co si myslíte uprimne a bez sarkasmu o jejich „vztahu“ ? Nemyslíte ze by jejich připadne spojenectví mohlo nějak ohrozit ČR respektive naší demokracii ? ? Co si myslíte? Četli nebo slyšeli jste o tom něco? Nas jen klamali média? A zdroje či dukazy Prosím díky
Zjentek sorry ale tvé odpověďi moc nerozumim. A to jsme tu fakt jen 2 co nás to tu zajímá?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2731 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Žádné vzájemné vazby zřejmě nemají, nebo nejsou alespoň známy. Faktem je, že Trump zmínil, že je ochoten jednat i s Putinem. Nebezpečí může svým způsobem přijít z kterékoli strany bez ohledu na spojitost jednotlivých lidí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

hranicni.euroz­pravy.cz/ameri­ka/163536-nebezpecna-osa-putin-trump-historik-poukazal-na-podezrele-aktivity/
„Na otázku, jak by zmírnil napětí mezi USA a Ruskem, Trump řekl, že by měl "velmi dobré vztahy s mnoha zahraničními vůdci“, včetně ruského prezidenta Vladimira Putina. „Řekl pěkné věcí o mně, já řeknu něco pěkného o něm,“ prohlásil a označil ho znovu za dobrého vůdce ....."
https://zpravy­.aktualne.cz/zah­ranici/trump-oznacil-putina-za-dobreho-vudce-clintonova-hajila-voje/r~192c32d­2757b11e6a3e5002590604f2­e/?redirected=14786966­10

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Těžko říct. Spíše jen částečné a nevýrazné, protože Trump ještě nebyl president, ale to ještě neznamená, že by to mělo nějakou velkou váhu. Vše se teprve uvidí. Jsem na to zvědavý. Každopadně s Hillary by si Putin možná nejraději vytřel podlahu, alespoň z toho co jsem zaslechl. I přes tyto drby se pokusím zjistit jak moc nadsazená tato fáme je, či není.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

No tak je celkem jasný, že kdyby se Rusko s USA spojilo, tak nás ostatní )ty mezi nimi) by tady nenechali jen tak cizopasit, že ano.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek