Avatar uživatele
anonym

Do kolika let je ještě etické nosit bryndák?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? autacek před 2453 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Nejde o to jestli je to etické, ale jestli je to praktické. Kdo bryndá, musí mít bryndák. Dokonce se používá při stolování i ve vysoké společnosti, ale podle etikety se umisťuje na nohy a ne na hruď. Já ho začal používat znova docela nedávno: ručník s vystřiženou dírou pro hlavu. Jsem singl a tak mám takový zlozvyk: jíst při televizi v křesle. Už mě nebavilo pořád prát trička 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
yuko

Jsou postizeni lide na inv. voziku, kteri je pouyivaji pri kazdem jidle. Dostanete je papirove nejen v nobl restauracich. Takze matel-li na sobe oblek a draou kosili, neni spatne ten papirovy brynak pouzit. Davame je malym detem, ale nekteri rodice detem nedavaji vubec. Deti ji hezky a nebryndaji. A pokud ano, mamky se kvuli tomu nezblazni. Takze tady nezalezi na nejake etikete, ale potrebnosti, pripad od pripadu. Prodavaji se i modeni bryndaky – z ruznych materialu a v ruznych barvach.

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Danina65

Ano, ono je to do kolika,a potom od kolika.Je to individuální,a znám členy své rodiny, kteří by ho mohli nebo měli nosit permanentně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Pořád. Jen název se změní na ubrousek.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek