Avatar uživatele
petarex

Dobry den,jak se mam zbavit reklam na internetu?Deku­ju Petr

Kdyz vlezu na jakouliv stranku zobrazi se mi poprave strane reklama(muzu jit dat pryc krizkem) ale pak to tam je zase!!!
Doplňuji:
Kdyz vlezu na jakouliv stranku zobrazi se mi poprave strane reklama(muzu jit dat pryc krizkem) ale pak to tam je zase(mam mozilu firexo)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? mojitek před 4167 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
badisko

jakej prohlizec mate …se vas uz tady nekdo ptal.!!..bez toho to vevyresime ..proc vsichni hned doporuci ..jinej program to je az zarazejici …chrome taky neni buhvijaka vyhra !!..napiste prohlizec a mrknem na to..daji se nato stahnout rozsireni..
Doplňuji:
uplne stejne je to v mozilla firefox jen otevri spravce doplnku ..napis adblock a muzes si vybrat…

Upravil/a: badisko

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Slídila Google chrome bych si do počítače nikdy nedal. Google nemusí vědět, na které stránky chodím a kam se přihlašuji (to co píšete do adresního řádku, tak se odešle na servery Google a tam je to všemožně používané, zejména por marketingové účely).

Pro Internet Explorer doporučím Simple AdBlock – nějaký pátek ho používám a jsem spokojený. Ke stažení: http://simple-adblock.com/ Po instalaci funguje v češtině.
Na Iceweaselu (Firefoxu) používám AdBlock Plus. Ten stáhnete zde: https://addon­s.mozilla.org/cs/fi­refox/addon/ad­block-plus/
A pro Operu si můžete AdBlock stáhnout zde: https://addon­s.opera.com/cs/ex­tensions/deta­ils/opera-adblock/?display=cs
Doplňuji:
Tak si prosím do Firefoxu nainstalujte to rozšíření AdBlock Plus a budete mít klid od toho… https://addon­s.mozilla.org/cs/fi­refox/addon/ad­block-plus/

Ale jak jsem nad tím přemýšlel, když Vám to dělá na každé stránce, to asi bude už něco nestandardního. Pro jistotu mi sem prosím vložte log z programu Hijackthis.
Hijackthis stáhnete zde: http://source­forge.net/pro­jects/hjt/files/la­test/download
Program uložte, spusťte, klikněte na Do a system scan and save logfile. Po kontrole se objeví Poznámkový blok s tím výpisem. Celý obsah toho otevřeného Poznámkového bloku zkopírujte a vložte sem.

Upravil/a: Bedy

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Hohny

Jaky máte internetový prohlížeč? Ono to snad nějak jde i v ostatních, ale v mém Google Chromu si stáhnu rozšíření jménem AdBlock a všechny reklamy z podlého internetu jsou pryč. Takže pokud nutně nelpíte na svém prohlížeči, doporučil bych stáhnout Google Chrome a k tomu doporučovaný Adblock, navíc v nabídce jsou stovky dalších užitečných rozšíření, takže rozhodně neprohloupíte.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek