Avatar uživatele
anonym

Dobrý ded má dcera měla už dvakrát akutní laryngitidu je jí 2,5 roku, vždy hospitalizace na jip, kortikoidy a inhalace

chtěla jsem se zeptat, existuje něco co mohu dítěti pořídit když se to v noci zase projeví na zklidnění něž přijede sanitka? upozor%nuji že studený vzduch nám nepomohl, dají se koupit třeba nějaké inhalátory? nebo něco ve spreji? moc děkuji Lucie

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kropitko před 4928 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
FilosofovaEm

to nejsou léky k volnému prodeji. Zajděte za lékařem, ať vám napíše inhalátor a k tomu nějaké roztoky na inhalaci. Inhalace je nejpřímější léčba dýchacího ústrojí, která nezatěžuje jiné orgány, jako například žaludek při polykání různých sirupů, ale pořád je to léčba. A doporučuji Lázně Kynžvart, tamější pobyt mojí dceři neskutečně pomohl.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Mili @

Dobrý den, moje sestřenka si myslím na tuto nemoc nechala dceru přeočkovat proti pneumokokům. A nechte dcerce udělat test na pneumokokové chlamydie.Nevím, zda se provádí u takhle malých dětí, ale za zeptání nic nedáte!
Posílám adresy s informacemi.
Přeji dcerce i Vám hodně zdraví.

Zdroj: http://nemoci­.vitalion.cz/la­ryngitida/ http://nemoci­.vitalion.cz/la­ryngitida/ http://heo.cz/l/189-chlamydie-pneumonie-plicni-chlamidie-a-chlamydie-trachomatis.html

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

Stejné patálie jsme měli s dcerou již je to 28 let. Z ničeho nic se v noci vzbudila a museli jsme volat sanitku a vždy si ji nechali v nemocnici. Byla chuděra už tak vysílená.Až jednou jsme narazili na nového lékaře a ten nám poradil / Inhalaci heřmánkem /…opravdu to vždy pomohlo . Od té doby už nikdy v nemocnici nebyla a jak se potíže objevily ,tak jsme inhalovali heřmánek. Je pravda,že je jiná doba vše jde kupředu, ale tyto recepty vždy zabírají a mnohdy lépe než nějaké léky.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MacaM

Dobrý večer, doporučila bych užívat české bylinné produkty, které jsou zcela bez chemie, harmonizují funkce našich orgánů, napomáhají při řešení nejrůznějších onemocnění. Určitě by byla potřeba detoxikace (pročištění střev a plic), posílení imunnity, dodání přírodních vitamínů, antioxidantů, atd. Nebude to na 1 měsíc, bylinkám se musí dát větší čas, ale výsledek za to stojí. Má dcera trpěla přes rok atop. ekzémem, a za 4měsíce díky těmto produktům je zdravá. Kontaktujte mne, ráda poradím (maca.lvz@seznam.cz)

Zdroj: www.okg-fit.cz/zdravis­laskou

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanjimka

Syn měl larynditidu 6×.Z toho 2× s pobytem v nemocnici.Potom už jsem vždycky při prvních příznacích otevírala okna,dávala kolem postýlky mokrý ručník kvůli vlhkosti a nakonec požádala lékařku o sprej do krku,který zabíral téměř okamžitě.Bohužel je to již 14 let tak si na název nevzpomenu,ale už tehdy byl dost drahý.Později nám doktorka napsala léky na posílení imunity a od té doby je ok.Přeji hodně štěstí.protože vím jak jsem se vždycky děsně vylekala jak začal v noci „štěkat“ a dusit se.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek